2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Un partit per oblidar

2a divisió B. El Peralada perd al camp del Formentera en un partit molt gris i amb molt poques ocasions. Un gol matiner de Bonilla va decidir el partit a favor dels locals (1-0)

formentera 1 peralada 0

FORMENTERA:Marcos, Bonilla, Agus, Javi Rosa, Liñan, Álvaro, Omar (Jordi, 87’), Nando Quesada, Juan, Garmendia (Gabri, 67’) i Riera.PERALADA:Gianni, Maxi Villa, Bambo, Estellés (Montes, 46’), Pablo , Romero, Iu Ranera (Joel, 46’), Cesc Clotet (Andzouana, 62’), Boniquet, Paik i Soni.GOLS:1-0 (8’) Bonilla.ÀRBITRE:García Aceña.T.G.:al local Gabri; i als visitants Pablo Carbonell i Boniquet.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

El Peralada viurà tres setmanes molt llargues abans de visitar el camp del Mallorca el 7 de gener, i és que la derrota dels xampanyers ahir a Formentera és de les que couen. Sobretot perquè els xampanyers no van tenir, ni de bon tros, el seu millor dia i van tornar a demostrar que en atac el marge de millora encara és molt gran i la situació comença a ser preocupant, i és que un rival directe com el Formentera ja és a nou punts.

Molt espessos

El partit va començar molt malament per al Peralada. El Formentera va sortir amb les idees més clares, va dominar el partit amb possessions llargues i es va avançar en una gran jugada col·lectiva que va culminar Bonilla (1-0, 8’). El gol va ser un cop dur per a un Peralada que va millorar en els següents minuts. En defensa els xampanyers van estar bé i no van concedir cap ocasió més en la primera part. Del mig del camp endavant, però, la producció va ser molt minsa i el porter local Marcos gairebé no va haver d’intervenir. Un xut d’Iu Ranera, des de molt lluny i força desviat, va ser la millor ocasió dels xampanyers, que no van tenir la claredat d’idees necessària i ho van pagar car.

Lluny del gol

En la segona part el guió del partit va canviar poc. El Formentera va fer un pas enrere per intentar mantenir l’avantatge i assegurar encara més la defensa i realment ho va aconseguir. L’entrada de Joel Arimany va donar més personalitat ofensiva a l’equip, però no va servir per resoldre les mancances ni per generar clares ocasions de gol. De fet en tot moment va fer la sensació que els xampanyers buscaven l’empat més amb el cor que no pas amb el cap. L’ocasió més clara dels d’Arnau Sala va tardar molt a arribar. Va ser en el 64’ en una centrada des de la banda esquerra d’Andzouana que Boniquet, sol al segon pal, va rematar de volea al ninot quan el gol semblava cantat. L’ocasió va animar el partit i Soni ho va provar tres minuts després, però la defensa li va tapar el xut. Defensivament el Peralada patia poc, però en el 73’ els locals van estar a punt de sentenciar en un un contra un de Nando que Gianni va salvar. En el tram final els xampanyers van fer l’últim esforç per buscar l’empat de totes les maneres possibles, però en la línia de la resta del partit en els últims metres res li va sortir bé al Peralada.

CONDEMNATS

El Peralada, que va defensar força bé, va fer un dels pitjors partits en atac de la temporada
Diumenge passat vam perdre, però vam fer un partit extraordinari. Avui em deixa més fred
Arnau Sala
entrenador del peralada

No hem estat bé avui. Hem fet un partit seriós i hem concedit molt poc, però hem de fer un pas endavant en l’aspecte ofensiu
Els jugadors han de demostrar que estan en un filial d’un primera. Els números canten perquè no són de jugadors desequilibrants

Quart partit seguit sense guanyar

Després d’encadenar dues victòries contra el Llagostera (1-0) i l’Alcoià (0-2) el Peralada no ha estat capaç de sumar els tres punts en els últims quatre partits i ha tancat la primera volta en una molt mala dinàmica. Els d’Arnau Sala van perdre a casa contra el Cornellà (1-2) i, després d’empatar al camp de l’Ebre (0-0), han perdut els dos últims partits contra el Vila-real B (1-2) i ahir a Formentera. D’aquesta manera el Peralada acaba la primera volta amb 17 punts, però continua a dos punts de la permanència que marca el Llagostera i a només un de la promoció de descens, on ara hi ha l’Atlètic Balears –tots dos han perdut aquesta jornada–. Amb aquesta mala ratxa, però, els xampanyers han vist com el catorzè classificat, l’Ebre, ja és a set punts.