2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Tot queda igual

2a divisió B. El Lleida, amb la possessió de la pilota, i el Sabadell, amb més ocasions i ordre defensiu, signen un empat que no deixa ningú content

lleida 0 sabadell 0

LLEIDA:Diego Rivas, Aitor Núñez, Eneko, Andriu, Pumar, Valiente, Manu Molina, Javi López (Bojan, 77’), Jorge Félix, Joel Huertas (Agudo, 67’); i Nierga (Jordi Martínez, 61’).SABADELL:Roberto; Oscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Dani Gómez; Pedro Capó, Pol Moreno, Marc Martínez (Arturo, 83’), Ángel; Josu (Víctor, 70’) i Migue García (Guillemenot, 60’).ÀRBITRE:Rezola Etxebarria.T.G.:al local Pumar i al visitant Migue.PÚBLIC:800 espectadors al Camp d’Esports.

Res no canvia ni a Lleida ni a Sabadell després de l’empat que van signar els dos equips. Els blaus continuen baixant posicions a la taula sumant la novena jornada sense guanyar mentre que els arlequinats empaten per tretzena vegada aquest curs i per sisena vegada consecutiva.

El partit va ser prou igualat amb el Lleida acaparant la possessió en zones on no feia mal mentre que els arlequinats van ser un xic més actius a la zona atacant. En general no hi van haver excessives ocasions de gol. La primera, però, va arribar ben aviat (4’) en una rematada del exjugador del Lleida, Òscar Rubio, que va rematar massa alt. Qui sí que va rematar a gol va ser Migue García en un córner però ho va fer voluntàriament amb la mà i l’àrbitre el va caçar anul·lant el gol. Tot seguit els arlequinats van perdonar en l’oportunitat més clara (25’) en una doble ocasió que la defensa local va treure a la línia i el refús no va ser aprofitat per Migue González que va enviar el xut al cel.

En el segon temps, el Sabadell va estar a punt de pagar la relaxació ja que un desajustament defensiu va originar una ocasió de perill que el Lleida no va saber aprofitar. Nierga va tenir una bona oportunitat a passada de Molina però no va saber concretar l’ocasió. El partit es va calmar, amb el Lleida dominant la possessió i el Sabadell ben situat amb les línies marcades. Els apropaments més perillosos van arribar al final del segon temps però els d’Albadalejo no van arribar a xutar a porta i el marcador no es va moure.

Defensivament hem estat impecables i també hem tingut més ocasions que ells
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
Partit de màxima igualtat; ho hem intentat tot i ells s’han defensat molt bé
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)