3a divisió FEF

Un mal que no cessa

3a divisió. El Santfeliuenc fa més de tres mesos que no aconsegueix la victòria, tot i que manté encara cert marge respecte del descens

“L’aturada per festes ha anat bé. Estàvem entrenant bé, però en plena mala dinàmica necessitàvem desconnectar.” Després de tres mesos sense guanyar, a Sant Feliu de Llobregat confien que el canvi d’any els ajudi a capgirar la dinàmica: “Tenim ganes de tornar a jugar per trencar el mal moment amb una victòria. Estem fotuts, però també convençuts que ho aconseguirem”, afirma Rafa Murillo, un dels fixos en l’eix de la defensa d’Andrés González.

El que és cert és que el Santfeliuenc viu una caiguda sense aturador. No guanya des de la sisena jornada i acumula tres derrotes seguides sense marcar. “La categoria és molt competitiva i tot es decideix per detalls. Vam començar molt bé, però van ser partits que vam guanyar en els últims minuts”, explica el central sobre el gran començament del l’equip de les Grasses, que va obtenir quatre triomfs en el primer mes. Des d’aleshores, però, la trajectòria ha estat totalment oposada: “Quan la dinàmica és dolenta els detalls que acostumen a decidir són els que et van en contra. Fem el mateix que al començament, però la mala sort i també algun partit dolent ens han perjudicat.”

Duel clau

“L’objectiu és guanyar el partit vinent, no pensem en el marge que tenim”, diu Murillo, amb referència als sis punts que té l’equip respecte al descens directe. Precisament demà reben la visita de l’equip que el marca, el Granollers, en un partit que podria marcar un punt d’inflexió per tornar a mirar cap amunt.

LES FRASES

Tenim ganes de tornar a jugar per trencar la mala dinàmica amb una victòria. Estem fotuts però també convençuts
Quan la ratxa és dolenta els detalls que acostumen a decidir partits són els que van en contra
Rafa Murillo
jugador del santfeliuenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)