2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Guillemenot hi arriba a temps

Ratxa trencada. Un gol del davanter cedit pel Barça en el temps afegit va permetre al conjunt arlequinat sumar un triomf de prestigi i posar fi a sis partits consecutius empatant

elx 0 sabadell 1

ELX:José Juan, Tekio, Adrián Jiménez, Golobart, Gonzalo Verdú, Jony Ñíguez, Nino (Sory, 60’), Benktib, Benja, Collantes (Vázquez, 89’) i Javi Flores (Lolo Pla, 80’).SABADELL:Roberto, Pol Moreno, Dani Gómez, Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue, Josu (Migue Garcia, 85’), Ángel, Marc Martínez, Pedro Capó (Adri Díaz, 92’) i Felipe Sanchón (Guillemenot, 76’).GOLS:0-1 (90’) Guillemenot.ÀRBITRE:Domínguez Cervantes.T.G.:al local Golobart i al tècnic Josico; i al visitant Josu i al tècnic Seligrat.PÚBLIC:4.932 espectadors al Martínez Valero.

El 2018 no hauria pogut començar millor per al Sabadell, que va aconseguir una victòria agònica gràcies a un gol de Guillemenot en el temps afegit. Amb el triomf, els arlequinats van trencar una ratxa de set partits sense guanyar.

Semblaven condemnats a un nou empat –l’enèsim del Sabadell–, però aquesta vegada la moneda va caure del costat vallesà en forma d’una diana in extremis. Abans del gol del triomf, els dos equips van oferir un duel igualat, amb ocasions escasses i repartides. El santcugatenc Benja va ser el primer a provar fortuna amb una rematada desviada (20’), mentre que els arlequinats van respondre un quart d’hora després per mitjà de Pol Moreno. A més, el col·legiat va anul·lar un gol per banda, el visitant, just abans d’enfilar els vestidors.

La segona part no va començar gaire diferent, tot i que Roberto va resultar salvador en una rematada franca de Collantes (54’), però la por de perdre es va apoderar dels dos equips i el Sabadell semblava que repetiria un signe que ja li és familiar. Però en el moment més inesperat, en el 90’, va aparèixer Guillemenot, que ahir feia 20 anys, per trencar la ratxa de sis empats consecutius i donar al Sabadell 3 punts de prestigi per mirar cap amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)