L’efectivitat del Terrassa colpeja el cuer Gavà

A remolc. Els visitants ja dominaven 0-2 en el minut 18 i van sentenciar en la segona part

GAVÀ 1 TERRASSA 5

GAVÀ:Pol Busquets, Adrián, Carles, Eric Pujol, Rodergas, Liébanas, Caballero (Jean Pierre, 87’), Marcos López (Dani Muela, 45’), Aks, Coke i Diego Lamas (Jadir, 68’).TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, David López (Guti, 79’), Amantini, Guzmán, Àlex Fernández (Daisuke, 46’), Carreón, Ferreira, Joan Pallàs, Carlos Martínez i Nils (Raúl Torres, 69’).GOLS:0-1 (14’) Amantini. 0-2 (18’) Nils. 1-2 (56’) Eric Pujol. 1-3 (62’) Amantini. 1-4 (64’) Daisuke. 1-5 (86’) Raúl Torres.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Als locals Aks i Diego Lamas, i als visitants David López i Carlos Martínez.COMENTARI:L’any nou comença com el 2017 per al cuer Gavà, que, ahir, va ser víctima de la seva manca de definició i de l’efectivitat del Terrassa, que va fer molt mal als locals en les accions a pilota aturada. La primera ocasió va ser molt clara per al Gavà, en una doble rematada d’Aks, però del possible 1-0 es va passar, en un obrir i tancar d’ulls, al 0-2 gràcies als gols seguits d’Amantini i Nils. A l’inici de la segona meitat, es va obrir una escletxa d’esperança per als del Baix Llobregat amb el gol d’Eric Pujol, però, com en la primera meitat, el Terrassa va tornar a marcar dos gols en pocs minuts, el primer d’Amantini i el segon de Daisuke. Amb el partit vist per a sentència, els últims minuts van sobrar i només va destacar el cinquè gols dels vallesans, obra de Raúl Torres poc abans del final del duel.