L’Espanyol B no frena

Patint. El líder agafa encara més marge respecte dels perseguidors després de vèncer un Castelldefels molt batallador, que va estar a punt de sumar

espanyol b 2 castelldefels 1

ESPANYOL B:Edu Frías, Pipa, Pedrosa, Lluís, Iago, Pol Lozano, Víctor (Cristo, 70’), Álex López, Joselu (Doncel, 62’), Bermejo (Pelegrín, 87’) i Puado.CASTELLDEFELS:Manu Martín, Kilian, Castillo (Enric Vega, 88’), Alegre, Arturo, Joel Coch, Pedro Bilbao, Bermúdez, Aumatell (Santi Triguero, 79’), Kevin i Sergi Gestí (Gibert, 73 ’).GOLS:1-0 (10’) Bermejo. 1-1 (49’) Sergi Gestí. 2-1 (88’) Pedrosa.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Al local Lluís, i als visitants Sergi Gestí i Bermúdez.PÚBLIC:Uns 700 espectadors.

L’Espanyol B va començar la segona volta tal com va tancar la primera, guanyat, tot i que, en aquest cas, el filial blanc-i-blau va suar de valent per aconseguir el triomf contra un Castelldefels que va resistir-se. El líder va sortir per feina, sense especular, i amb un inici fulminant amb constants arribades a l’àrea contraria. Primer, va avisar Lluís López amb una rematada de cap que va aturar Manu Martín, però, arribats al minut 10, Bermejo va inaugurar el marcador: el 10 local va aprofitar una bona passada de Joselu per empènyer a pler la pilota al fons de la xarxa. Seguien passant els minuts i el Castelldefels només creava perill al contraatac o a través de jugades aïllades, mentre que l’Espanyol B, a través d’un actiu Joselu, intentava acabar de tancar el partit.

El guió del partit va seguir sent el mateix la segona meitat, però en una de les ocasions més clares que van tenir els homes de Miki Carillo va arribar l’empat. Sergi Gestí, que debutava amb la samarreta del Castelldefels, va anotar un autèntic golàs des de fora de l’àrea que va anar directament a l’escaire.

Amb l’empat al marcador, van començar a entrar els nervis per al filial blanc-i-blau, i David Gallego va donar entrada a dos davanters més, Doncel i Cristo. Tot i els intents locals, i les contínues internades a l’àrea rival, el 2-1 seguia sense arribar, gràcies, en part, a la solidesa defensiva que van mostrar els de Castelldefels. Però no va ser fins que faltaven dos minuts per al final que va arribar el gol del triomf. Pedrosa, jugador justament format en les categories inferiors del Castelldefels, va ser l’encarregat de donar la victòria després de caçar un rebuig dins l’àrea. Patiment final, però tres punts per a l’Espanyol B, que s’allunya encara més al capdavant.