2a divisió FEF

futbol

copa del rei

Una qüestió d’orgull

Copa. El Lleida és conscient que necessitarà un miracle per classificar-se després del 0-4 de l’anada, però visita el Metropolitano amb l’objectiu d’exhibir una bona imatge i guanyar el partit

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, té molt clar què és el que fa falta per aconseguir el bitllet per als quarts de final de la copa: “Fer un partit de 15 sobre 10 i que l’Atlético de Madrid el faci de -2.” Clar i català. El 0-4 de l’anada al Camp d’Esports deixa l’eliminatòria gairebé sentenciada, per no dir sentenciada del tot. En el futbol, però, de vegades passen coses més pròpies de la fantasia que no pas de la realitat. Només cal evocar Anoeta, on el Lleida va eliminar la Real Sociedad després de capgirar en el segon temps un 2-0 en contra.

Tot i el realisme de les seves afirmacions, Gerard Albadalejo i els seus homes tenen fe. Tampoc no volen viatjar a un escenari grandiloqüent com el Metropolitano havent llançat la tovallola. No seria propi d’un grup d’esportistes. Hi ha una diferència abismal, però la fita és guanyar. El tècnic repeteix la consigna de la darrera eliminatòria: encara queden dos minipartits de 45 minuts i s’ha de buscar la victòria. “La dificultat és extrema [...], hi anem amb la màxima ambició, volem competir i deixar el nom de Lleida tan amunt com sigui possible”, explicava ahir Albadalejo, que va advertir que ningú no s’arronsarà: “Tenim el mateix pla que en l’anada, sortirem a buscar el partit a la seva àrea.”

Més enllà de pensar en clau ofensiva, la plantilla blava viatja a Madrid, on es trobarà un rival sense bona part dels seus referents, amb la consigna de concedir poc perill a l’Atlético: “Intentarem que tinguin menys ocasions de les que van tenir aquí, que ja en van ser poques, perquè em preocupa la seva efectivitat de cara a porteria. Haurem d’estar molt centrats.” I és que, més enllà d’un resultat, el que hi ha en joc és la imatge i l’orgull de l’equip.

L’AVANTMATX

La dificultat del partit és extrema, però som ambiciosos i volem deixar el nom de Lleida tan amunt com sigui possible
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA ESPORTIU
Hem de competir, l’eliminatòria ens va bé per estar en forma i perquè l’entrenador tingui alternatives de cara a dissabte
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO

Toc d’atenció a Agudo, que no és a la llista

Una de les sorpreses de la convocatòria, més enllà de la no entrada del darrer fitxatge, Juanto –“ell ha vingut per a competir en la lliga”, diu Albadalejo–, és el fet que Iván Agudo n’hagi quedat fora. El tècnic blau, de fet, va parlar sense embuts a l’hora d’explicar per què. “La seva actitud en l’últim partit de lliga va ser molt deficient i, per tant, he considerat que no mereixia jugar contra l’Altético”, va dir Albadalejo, que va afegir: “En la situació en què està l’equip, pots jugar millor o pitjor, però t’has d’implicar sempre.” L’entrenador, amb tot, espera que aquesta mesura faci meditar l’extrem castellonenc: “Això és com a l’escola, si fas una cosa malament et castiguen, reflexiones, no ho fas més i i comences a rendir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)