3a divisió FEF

L’eterna joventut de Leva

3a divisió. Una altra gran actuació del sentinella contra el Sant Andreu va permetre al Santboià sumar una altra jornada sense encaixar cap gol

Canonada de Llamas des del vèrtex de l’àrea i Leva desvia la pilota a córner amb la punta dels dits. Rematada de cap de Josu i, a mà canviada, el porter del Santboià salva un gol cantat amb una estirada espectacular. I per acabar de completar una actuació heroica, Rafa Leva va tornar a salvar el seu equip en el minut 80 aturant un penal a llançament de Ton Alcover. Un altre partit amb la porteria a zero dels de Piti Belmonte, el vuitè en els últims nou partits.

“Tot això és fruit d’un treball col·lectiu, és veritat que el porter és el que surt més perquè és el que està sota els pals, però tot és gràcies a l’equip, que està treballant molt bé com queda demostrat”, explica l’habitual titular en la porteria santboiana, un Rafa Leva que s’ha convertit en un dels grans protagonistes de la gesta. “Ho hem parlat més d’una vegada amb ell, ja que hi ha partits en què gairebé no ens han xutat, però sí que tenir un bon porter és una garantia. És la figura i el principal responsable perquè és ell qui para els xuts”, afegeix el tècnic, Piti Belmonte, sobre el veterà sentinella, que només s’ha perdut un partit i mig per lesió. I és que Leva està vivint una segona joventut en un club en què se sent com a casa: “Per mi, el Santboià és un equip especial i sabia que volia jugar els meus últims anys aquí.”

Més enllà dels protagonistes, el cert és que els números defensius del Santboià són espectaculars. Després d’un inici dubitatiu, els de Piti Belmonte han encaixat només tres gols en les darreres tretze jornades, uns números que han dut l’equip a la zona tranquil·la de la taula: “Els jugadors han entès que hem de ser solidaris i que quan no encaixem estem més a prop de guanyar. Les primeres derrotes ens van fer veure que encaixant tant seria molt difícil guanyar”, resumeix el preparador, que ha aconseguit pal·liar la falta d’una referència golejadora a còpia de solidesa defensiva.

LES FRASES

12
partits
ha aconseguit deixar el Santboià la porteria a zero. Amb 12 gols són l’equip menys golejat del campionat.
Això és fruit del treball col·lectiu. L’equip ho està fent molt bé, com queda demostrat
Rafa Leva
porter del santboià
Tenir un bon porter, com ara Leva, és una garantia més enllà de tot el que aporta la plantilla
Piti Belmonte
entrenador santboià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)