Nàstic

futbol

Nàstic

L’estrena dolça de Pol Valentín

Nàstic. El lateral dret del filial va ser l’escollit per substituir Kakabadze i va debutar a segona divisió en la visita dels grana a Almeria

Feia mesos que ho esperava i dissabte passat, a Almeria, va arribar l’hora. El lateral dret de la Pobla Pol Valentín va debutar a segona divisió i va fer-ho completant tot el partit, en què l’equip tarragoní va aconseguir un punt molt valuós. Després de la cita, doncs, ell era un dels futbolistes més feliços que hi havia a l’Estadio de los Juegos Mediterráneos. I això que estava superant un procés gripal. “Treballo des del principi de la temporada per ser el segon lateral de l’equip i m’ha arribat la possibilitat de debutar, així que estic molt content”, afirmava el defensa d’Avinyonet de Puigventós, que es treu una espina, ja que en la temporada va lesionar-se i li ha costat disposar de minuts, si bé ha anat jugant amb el filial: “Vaig tenir la mala sort de la lesió i em va costar una miqueta més entrar, però m’ha arribat el moment.” Rodri, amb tot, va felicitar-lo després de la cita. “El mister m’ha felicitat pel partit que he fet, sabia que no era una cita fàcil”, relatava a Almeria el futbolista de 20 anys, al qual se sol comparar amb el seu germà Gerard, exjugador del Nàstic i ara en el Deportivo: “Em comenten que tenim una semblança, si bé ell ataca millor que jo i potser jo defenso un pèl més bé. Això és almenys el que ens diuen.”

LA FRASE

Treballo des del principi per ser el segon lateral dret de l’equip, m’ha arribat el moment i estic molt content
Pol Valentín
defensa del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)