1a femenina

Futbol

1a divisió femenina

Pina, rècord de precocitat

1a divisió femenina. La davantera, de només 16 anys, és la jugadora més jove que debuta amb el Barça. Ja s’entrena amb el primer equip i el club hi té dipositada molta confiança

En un context d’internalització del primer equip del Barça, un fet que provoca que pugi exponencialment el nivell, la jove Clàudia Pina està disposada a treure el cap en el màxim nivell. La davantera de Montcada i Reixac va debutar diumenge passat contra el Saragossa, en què va disputar els últims cinc minuts d’un partit ja decidit (2-0) i als seus 16 anys, 5 mesos i dos dies ja ha superat el precoç debut de Patri Guijarro (17 anys, 3 mesos i 17 dies, el 2015).

“Estic molt contenta. Treballo dia a dia i al final això és una recompensa”, explicava la jugadora als mitjans del club en finalitzar el xoc. Tot i tenir fitxa del filial, Pina va fer la pretemporada amb l’equip de Fran Sánchez (8 gols en 4 partits) i darrerament està compartint sessions amb el primer equip. Aquest any, amb el filial suma 5 gols en 15 jornades però els seus registres han estat impressionants des que va començar. En edat infantil, en el seu segon any en el Barça, va arribar als 100 gols en un curs i més recentment, en l’europeu sub-17, va signar 16 dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)