Girona

Juanpe, a llarg termini

Fins al 2022. El Girona i el central acorden la renovació del contracte, que expirava el curs que ve, per tres temporades més. El canari, un dels que estrenava categoria, s’hi ha adaptat bé

En ple mercat d’hivern, el Girona va anunciar ahir un moviment significatiu a la plantilla. No és cap fitxatge, ni tampoc cap renovació d’un jugador que acabi contracte al juny, com és el cas d’Àlex Granell, que hauria de caure aviat. El club va lligar la continuïtat de Juanpe Ramírez, un jugador que acabava contracte la temporada que ve, però que el club ha volgut prorrogar. El canari, de 26 anys, s’ha entès amb el club per allargar el lligam per tres temporades més, fins al juny del 2022. El club i el jugador escenificaran aquest migdia l’acord amb una roda de premsa a Montilivi.

Amb l’acord anunciat ahir, Juanpe es converteix en el jugador amb un contracte més a llarg termini a Montilivi. Fitxatges de l’estiu passat, com Bernardo Espinosa i José Aurelio Suárez, i també Portu –renovat just després de l’ascens– van firmar un compromís fins al 2021, però cap va arribar al 2022, com sí ara Juanpe. El canari és el primer jugador renovat un cop començada la lliga. En la mateixa setmana de l’estrena contra l’Atlético, van renovar Pere Pons (fins al 2020) i el tècnic Pablo Machín, que va allargar el vincle una temporada més, fins al juny del 2019.

Molta continuïtat

Format a Las Palmas –va tenir poca continuïtat al primer equip, sempre a segona A–, Juanpe Ramírez va arribar la temporada passada al Girona, després de jugar al Valladolid com a cedit pel Granada. Fix per a Pablo Machín, el canari va ser un dels quatre jugadors (juntament amb Alcalá, Pere Pons i Portu) que va superar els 3.000 minuts en la temporada de l’ascens. Amb l’ascens, Juanpe era un dels jugadors que tenia l’oportunitat de debutar en la màxima categoria. No va formar part de l’aposta inicial de Machín a l’eix de la defensa –Alcalá, Bernardo i Muniesa–, però va debutar com a titular en la quarta jornada, contra el Sevilla. I des d’aquell dia, no ha descansat més, ni tan sols un minut, i acumula setze jornades seguides senceres. L’exjugador del Valladolid ha contribuït també en l’aspecte golejador i, amb dues dianes, només és superat per Stuani (10), Portu (7) i Olunga (3). Juanpe va marcar el 3-3 en l’últim sospir a Balaídos i el 2-0 contra l’Alavés, abans de la remuntada dels bascos.

DELS HABITUALS

Juanpe va superar els 3.000 minuts el curs de l’ascens i ara n’acumula 1.445

MARCA UN SOSTRE

El canari és el primer jugador que el club de Montilivi lliga fins al juny del 2022

ELS ANTERIORS

Just abans de l’estrena de la lliga, van renovar Pere Pons (2020) i Machín (2019)

LA XIFRA

16
partits sencers
enllaça el central, que no s’ha perdut ni un minut des de la seva estrena com a titular (j. 4).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)