2a divisió FEF

Fran Álvarez, vist i no vist

2a divisió B. El lateral esquerre sub-23 va entrenar-se a prova amb l’Olot durant dos dies però va declinar tornar-hi pel risc de lesionar-se

L’Olot ha tingut a prova durant dos dies el lateral esquerre, Fran Álvarez. El futbolista de 21 anys nascut a Tarragona complia perfectament el perfil que l’àrea esportiva del club busca per acabar de completar la plantilla. Amb una fitxa sub-23 lliure i la voluntat d’afegir competència a David Bigas –l’únic lateral esquerre natural del bloc–, Álvarez era una possibilitat real per a l’Olot, que va demanar al jugador un període de prova per acabar de decidir-se. La prova, però, ha estat efímera, ja que el jugador només s’ha entrenat dos dies amb l’equip dirigit per Raúl Garrido argumentant que hi havia risc de lesió, un fet que hauria posat obstacles a una futura incorporació a algun club.

Lluís Aspar amb el grup

Una de les bones notícies que ha deixat la setmana per a l’Olot és el retorn als entrenaments amb la resta de companys de Lluís Aspar. El central de Molló es va lesionar en un dit del peu amb la selecció catalana sub-18 a finals de novembre, quan era titular indiscutible amb els olotins, i s’ha perdut els darrers cinc enfrontaments del campionat de lliga: “És una bona notícia, però encara li falta agafar el ritme de competició adequat. S’ha entrenat com un més i no té molèsties, això és el més important” comentava Garrido, que sí que perdrà a Micaló per al duel de diumenge contra el Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)