2a divisió FEF

El Llagostera es reforça amb l’extrem dret Alain Eizmendi (Racing de Ferrol)

Rendiment immediat. El jugador basc, de 27 anys i amb experiència a segona A, podria estar disponible per jugar diumenge al camp de l’Ebre

El Llagostera ja té el primer fitxatge d’hivern. Es tracta d’Alain Eizmendi, extrem dret de 27 anys que arriba procedent del Racing de Ferrol, dissetè classificat del grup 1 de 2aB. El futbolista basc, que ja havia rescindit amb el club gallec fa una setmana, després de no entrar en els plans de l’entrenador, s’integrarà demà a la disciplina llagosterenca i, si el tècnic Òscar Álvarez ho considera oportú, podria estar disponible per jugar el pròxim partit al camp de l’Ebre (diumenge a les 12h). Amb l’arribada d’Eizmendi, el Llagostera guanya velocitat i qualitat en atac i es reforça amb un jugador amb experiència a 2a A, categoria que l’extrem va tastar amb la Real Sociedad, l’Eibar i el Leganés –ascens en els dos últims casos–. Germà bessó d’Eneko (actualment al Real Unión), Eizmendi competirà principalment amb Chele per un lloc a l’extrem dret, tot i que el basc també es pot adaptar a altres posicions.

No n’hi ha prou

Paral·lelament a l’arribada d’Eizmendi, la direcció esportiva del Llagostera continua molt atenta al mercat de fitxatges per tal de reforçar encara més la plantilla per a la resta de campionat. En aquest sentit, el club llagosterenc està interessat a incorporar un altre central –hi ha acord amb Pau Bosch– i, si pot ser, un punta, normalment la peça més buscada per la majoria d’equips. Obtenir més pólvora és realment una necessitat per al Llagostera, l’equip menys golejador del grup 3, amb només 14 gols en 21 partits i que fa poques setmanes va perdre Moha Chabboura, ara jugador de la Pobla de Mafumet.

UNA OPORTUNITAT

Eizmendi no entrava en els plans del tècnic i va rescindir fa una setmana

EXPERIÈNCIA

Germà bessó d’Eneko, Alain va jugar a 2a A amb la Real, l’Eibar i el Leganés

EN VOLEN MÉS

El Llagostera continua atent al mercat buscant un central i, si pot ser, un punta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)