2a divisió FEF

La defensa, ben apuntalada

2a divisió B. El Llagostera continua reforçant la plantilla i incorpora el defensa Pau Bosch, de l’Alcoià. D’aquesta manera es millora una posició minvada d’efectius com era la de central

El defensa lleidatà Pau Bosch ja és el segon fitxatge del Llagostera en el mercat d’hivern. El futbolista, de 29 anys, arriba al Gironès procedent de l’Alcoià amb la voluntat de reforçar la parcel·la defensiva de l’equip que entrena Òscar Álvarez. “La defensa és una àrea on des de principi de curs hi ha hagut baixes, com les de Pep Mateu, Rodri i Oriol Ayala. Calia reforçar-la i buscàvem un perfil polivalent que pogués alternar el central amb el mig defensiu. Un futbolista amb experiència i contundent, d’un nivell alt, i Pau Bosch és el que nosaltres en diem un jugador de play-off”, remarca el director esportiu, Oriol Alsina, que també assenyala que en cas d’urgència Bosch pot actuar al lateral dret.

Amb l’arribada del nou central llagosterenc, l’eix de la defensa queda cobert amb Esteban, Lucas Viale, Pol Gómez i el mateix Bosch, quatre noms per a dues posicions, una situació que permet tenir ben apuntalada la parcel·la defensiva dels llagosterencs. L’exjugador del Lleida –s’hi va formar i hi va jugar de la temporada 2009/10 a la 2015/16– arriba a Llagostera en forma ja que amb l’Alcoià ha jugat 18 partits.

La prioritat, clara

Amb les incorporacions d’Alain Eizmendi –procedent del Racing de Ferrol– i Pau Bosch, la plantilla del Llagostera queda amb dinou integrants del primer equip, un gruix de futbolistes que es veu reforçat sovint per alguns joves del filial amb els quals Òscar Álvarez ha demostrat que compta en el primer tram de temporada. Des de la direcció esportiva, Oriol Alsina explica que les necessitats que s’havien marcat en aquest mercat d’hivern s’estan cobrint. “De les tres posicions prioritàries que volíem reforçar, ja n’hem obtingut dues. Ara ens centrarem en la tercera, un punta de referència que aporti més nivell, i estarem atents a altres opcions que puguin sorgir. Queden dues setmanes amb el mercat de fitxatges obert, tenim fitxes sub-23 lliures i podem jugar amb això”, comenta el responsable de l’àrea esportiva.

Està previst que Álex Colorado, lesionat des del curs passat, s’incorpori totalment al grup la setmana que ve; per tant, el gadità gairebé serà un altre reforç d’hivern.

LA VALORACIÓ

PORTERS
Marcos i Juan Flere
DEFENSES
Esteban central Lucas Viale central Pau Bosch central Pol Gómez central/mig defensiu Javi Chica lateral dret Chele lateral dret/extrem dret Maynau lateral esq./extrem esq.
MIGCAMPISTES
Pitu mig ofensiu
Leo Ramírez mig ofensiu
Marc Carbó mig defensiu
Maymi interior
Álex Colorado mitja punta
DAVANTERS
Gavilán extrem/mitjapunta/punta
Guichón extrem esquerre Eizmendi extrem dret Pablo Sánchez extrem/punta Gabarre davanter centre
ALTES MERCAT D’HIVERN
Eizmendi Racing de Ferrol
Pau Bosch Lleida
BAIXES MERCAT D’HIVERN
Rodri l’Hospitalet
Moha Pobla de Mafumet Ayala Reus B
És un jugador amb experiència i molt contundent. És un futbolista de nivell de «play-off»
Oriol Alsina
dir. esportiu del Llagostera
En la defensa hi ha hagut baixes des de principi de curs i calia reforçar-la. Volíem un perfil polivalent i amb Pau Bosch l’hem aconseguit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)