Girona

Pablo Machín

Tècnic del Girona

“És clar que jugarà Olunga”

Més amic d’amagar l’onze que de donar pistes, Machín no va tenir cap dubte a l’hora de revelar el substitut de Stuani: “Olunga no és ara millor jugador que fa una setmana, però s’ha destapat i té molta més confiança en si mateix. Després de fer tres gols, és clar que està davant de Kayode i que jugarà ell”, va argumentar el tècnic del Girona. “Larry [Kayode] era el canvi ofensiu més habitual, però Olunga va aprofitar la seva oportunitat”, va reblar.

L’exposició de Machín va fer créixer els dubtes sobre el futur de Kayode a la plantilla blanc-i-vermella, ara que s’ha obert el mercat d’hivern. “És un molt bon futbolista i volem que es quedi. Ell vol jugar, perquè té el mundial a prop i és evident que perquè Nigèria el convoqui ha de tenir continuïtat. La pot tenir aquí, revertint una mica el paper que ha tingut fins ara. O en un altre lloc si no està a gust al Girona.” Machín el va incloure ahir a la llista malgrat la tardança de Kayode en incorporar-se als entrenaments: “Qualsevol altre elecció hauria estat fer massa invents.”

Machín també va parlar d’un mercat d’hivern en què la urgència de fitxar s’ha accentuat a partir de les baixes de Marlos (Flamengo) i Boulaya (Metz). “Amb Stuani, Olunga i Kayode estem ben coberts per competir, però poden passar coses, com el contratemps de Stuani. En vista d’això, hauria d’arribar un davanter i també un altre jugador de les característiques de Marlos, perquè no tenim cap altre futbolista del perfil de Portu”, va contextualitzar Machín.

Amb els ulls al Wanda

El Girona afrontarà el duel d’avui a Madrid amb sis jugadors advertits de suspensió (Mojica, Maffeo, Aday, Juanpe, Timor i Douglas Luiz), però Machín considera que seria un error afrontar el duel d’aquesta tarda pensant en el del Màlaga. “Les targetes són un condicionant, però és perillós intentar gestionar-lo. Si no juguem al camp del Atlético amb els millors perquè pensem en un altre partit, l’única cosa que estem fent és enviar un missatge equivocat a la plantilla i a l’exterior i restar-nos potencial a nosaltres mateixos.”

L’Atlético de Madrid afrontarà el matx sense dos baluards en defensa, com Godín i Filipe Luís: “Ja van ser baixa en el primer partit i tant de bo passin coses similars. Són dos jugadors clau, sobretot Filipe ofensivament, però crec que l’Atlético té recanvis de garanties i, surti qui surti, competirà igual de bé que ells.” Machín tem especialment la presència de Diego Costa a dalt al costat de Griezmann. “És el davanter ideal per a l’Atlético i un jugador que té molta fam després d’haver estat mitja lliga sense poder competir.” Segons Machín, l’aplicació defensiva del seu equip serà clau: “L’Atlético té molt bona gent a dalt, però també dificultats a l’hora de fer gols.”

LARRY KAYODE

“És molt bon futbolista i no el volem perdre, però Olunga es va destapar i ara està davant d’ell”

EL PARTIT AL WANDA

“Enviarem un missatge equivocat i ens restarem potencial si l’afrontem pensant en el del Màlaga”

EL MERCAT D’HIVERN

“Ha d’arribar un punta i un jugador del perfil de Marlos, perquè no en tenim cap altre com Portu”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)