3a divisió FEF

Allargant la ratxa

Doblet de Recort. El Santfeliuenc s’assegura el tercer triomf seguit amb una gran actuació de Recort que va apagar les intencions de l’Horta

SANTFELIUENC 2 HORTA 0

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Nacho Ruiz (Ion Vázquez, 86’), Alberto, Rafa Murillo, Joserra, Juanjo Prior, Adri Recort (Eric Zárate, 77’), Olmo, Josele, Romo (Maldonado, 66’) i Jaume Duran.HORTA:Andrés, Castillo, Salva, Javi Morales, Guillem, Santolalla (Maldonado, 68’), Lledó, Jota (Gueri, 60’), Sergi Arranz, Nolla i Marc Río (Coro, 60’).GOLS:1-0 (14’) Recort. 2-0 (65’) Recort.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Als locals Josele i Olmo, i als visitants Javi Morales, Guillem, Salva i Lledó.PÚBLIC:300 espectadors a Les Grasses.COMENTARI:El Santfeliuenc va sumar la tercera victòria consecutiva contra un Horta molt batallador però que el segon gol de Recort va acabar matant. Els barcelonins van començar manant i exhibint un joc alegre, dinàmic i desacomplexat, però el Santfeliuenc va respondre amb gol. En el minut 14, una deixada a la frontal de l’àrea de Carlos Olmo la va recollir Adri Recort per engaltar des de 30 metres un xut potent. En el segon temps, l’Horta va continuar insistint i els locals ho van intentar a partir de contraatacs. D’aquesta manera, Adri Recort va apagar les idees de l’Horta, anotant la segona diana en una jugada col·lectiva que va néixer als peus de Romo.
j.a. díaz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)