Girona

Feinada per als de dalt tot i marcar primer

Quatre dies després de veure com el Sevilla li capgirava un 1-0 en la copa, l’Atlético tampoc va saber assegurar contra el Girona l’avantatge que li havia donat el gol de Griezmann. Tot i haver rebut només vuit gols en tota la primera volta i tenir el partit en el millor escenari per resoldre’l en algun contraatac, el conjunt de Simeone va veure amb impotència com Portu marcava i feia volar dos punts del Wanda. Especialista a competir tots els partits fins al final i no perdre mai la fe, el conjunt de Pablo Machín ha fet treballar de valent els equips més forts de primera fins i tot quan s’han avançat en el marcador.

Dels equips més potents, el que més va patir amb l’energia i la capacitat de reacció dels blanc-i-vermells és el Madrid, que va marcar primer a Montilivi, mitjançant Isco (12’). El Girona va treure la rauxa en la segona part, i Stuani (54’) i Portu (58’) van dur l’èxtasi a l’estadi. L’equip de Pablo Machín va veure com li volaven els punts de Montilivi contra el Sevilla (0-1), el Barça (0-3) i el Vila-real (1-2), a més de la remuntada imperdonable de l’Alavés (2-3). Ni el Sevilla ni el Vila-real, però, van tenir partits plàcids, i això que els van encarrilar bé. Els andalusos, que van tenir fases de superioritat i van marcar mitjançant Muriel (69’), van agrair que Granell fallés un penal en l’últim sospir. I els de la Plana, que en 20 minuts ja havien situat un 0-2 en el marcador, van veure com el Girona pressionava de valent a partir de l’1-2 de Stuani i els feia perillar la victòria.

ELS MADRILENYS

L’Atlético no va saber fer bo l’1-0 i el Madrid va veure com el Girona li capgirava un 0-1