Girona

Una aposta a llarg termini

Kevin Soni. El Girona anuncia l’ampliació de contracte del davanter camerunès de 19 anys del Peralada, que es vincula amb el club de Montilivi fins al juny del 2022

L’aposta del Girona per la joventut es consolida a poc a poc i ahir el club va fer un pas endavant amb l’ampliació de contracte del davanter camerunès de 19 anys Kevin Soni, a qui el club gironí ha lligat fins al juny de l’any 2022 –el contracte que tenia vigent només durava fins al 2019–. De fet, el club de Montilivi només ha tardat sis mesos a firmar un nou contracte amb el punta, que va arribar l’estiu passat després de rescindir el contracte amb el Girondins de Bordeus, amb qui havia debutat a la primera divisió francesa i, fins i tot, a l’Europa League.

El Girona demostra així la confiança en un jugador que s’ha convertit en una peça clau en el filial, el Peralada, a 2a divisió B. Tot i que la seva temporada està marcada pels problemes burocràtics que li van impedir jugar en les primeres jornades, Soni s’ha consolidat com un fix al conjunt xampanyer tant per Arnau Sala com ara per Chicho, que l’han posat a l’onze sempre que l’han tingut a disposició –s’ha perdut tres partits per sanció–. La seva velocitat i la seva lluita, sobretot en el moment en què l’equip pressiona per ofegar el rival, li han donat protagonisme, tot i que no ha aconseguit traduir el seu bon rendiment en gols, i és que només n’ha marcat un –a casa contra el Vila-real B (1-2)– en els 14 partits que ha jugat. Tot i la falta de gol, els tècnics sempre n’han tingut només paraules d’elogi i la setmana passada es va entrenar amb el Girona i va tenir opcions d’entrar en la convocatòria contra l’Atlético per la baixa de Cristhian Stuani.

A SEGONA B

El bon rendiment no s’ha traduït en gols: només un en catorze partits amb el filial

AL PERALADA

Fix primer amb Arnau i ara amb Chicho, el Girona valora la seva gran projecció

TRES ANYS MÉS

Kevin Soni va arribar lliure del Girondins a l’estiu i el seu contracte s’acabava el 2019

Els casos de Bambo, Maxi Villa i Romero

El Girona haurà de prendre una decisió en els pròxims mesos sobre tres jugadors que estan jugant actualment amb el Peralada com són Bambo Diaby, Maxi Villa i Andrés Romero, que van arribar aquest estiu en qualitat de cedits, però els gironins tenen una opció de compra definitiva que obligarà la direcció esportiva a decidir abans del mes de maig si es vol fer una aposta econòmica per ells. El central Bambo (20 anys) és propietat de la Sampdoria i ja ha debutat amb el Girona en el partit de copa contra el Llevant, igual que Maxi Villa (20), que ho va fer com a titular i va jugar els noranta minuts. Andrés Romero (19) és l’únic dels tres que no ha tingut l’oportunitat de debutar en partit oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)