Girona

“Som un equip competitiu en qualsevol camp”

El Girona va començar la segona volta sumant un empat al Wanda Metropolitano, un fet que el converteix en un dels quatre únics equips de la lliga –juntament amb el Vila-real, el Madrid i el Barça–, que han aconseguit punts al camp de l’Atlético de Madrid aquesta temporada: “És una gran manera de començar la segona volta, però més que res em quedo amb el fet que som un equip competitiu en qualsevol camp i contra qualsevol rival. Al Wanda Metropolitano vam fer una gran feina que ens va valdre un punt, amb la dificultat que sempre té anar al darrere en el marcador i més contra un equip com l’Atlético i al seu terreny de joc”, comentava ahir després de l’entrenament a Riudarenes Borja García.

I és que si una cosa no es pot discutir al Girona és la capacitat de competir que ha demostrat en la seva primera temporada en la màxima categoria del futbol estatal, una característica que li ha permès guanyar rivals de molta entitat com el Real Madrid, guanyar enfrontaments clau per allunyar-se de la zona de descens i plantar cara en gairebé totes les jornades de lliga: “No hem fet només dos bons partits contra rivals d’entitat com el Madrid i l’Atlético, sinó que veig molta motivació i ambició a la plantilla jornada rere jornada. No hem perdut aquella força que portàvem des de segona divisió i ja hem acabat la primera volta. També hem sabut jugar partits amb ofici quan ha tocat, per exemple contra el Getafe, en què el joc va ser molt més travat i ens hi vam adaptar per acabar guanyant. Crec que és per estar molt orgullós de l’equip.”

Un escenari diferent

Després d’assaltar un escenari de primer nivell com el Wanda Metropolitano, el proper repte dels gironins serà ben diferent, ja que tocarà visitar La Rosaleda, el terreny de joc d’un Màlaga que lluita per aixecar el cap en la zona baixa de la classificació. Els malaguenys han gastat recentment la bala del canvi d’entrenador per intentar revolucionar la situació i reaccionar, i el duel contra el Girona significarà el debut del nou tècnic, José González, davant de la seva afició: “L’arribada d’un entrenador nou sempre dona un punt més de motivació als jugadors. Segur que n’hi ha que no comptaven i ara veuen l’oportunitat de poder aportar coses a l’equip, i els que ja jugaven, s’hi faran més per mantenir la seva posició. El Màlaga no està en una situació fàcil, sabem que serà complicat superar-los, però hem de fer valer la nostra tranquil·litat perquè es posin nerviosos”, va comentar Borja García.

Guanyar a La Rosaleda significaria deixar gairebé enterrat el conjunt malagueny a divuit punts de distància, però Borja García vol el triomf per refermar la situació de calma: “Ara tenim 27 punts. És una gran puntuació, però encara queda per la permanència.”

A Màlaga hem de fer valer la nostra situació tranquil·la en la classificació per continuar sumant
Borja García
Mitja punta del Girona
Veig a la plantilla molta motivació i ambició jornada rere jornada. També hem sabut jugar partits amb ofici
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)