Girona

futbol

girona

Zeca és a Girona per tancar la seva incorporació

Fitxatge. El carriler té 23 anys i encaixa en el perfil de futbolista de futur

El futbolista brasiler José Carlos Cracco Neto, Zeca, ja és a Girona per tancar, probablement en les pròximes hores, la seva incorporació a la plantilla que dirigeix Pablo Machín. Zeca és un carriler de 23 anys que encaixa perfectament amb el que buscava la direcció esportiva, que no només pensa en el present sinó també en el futur.

Amb la seva incorporació, el club de Montilivi també cobriria amb un cinquè element una de les posicions més exigents en el sistema de Machín, les ales. De moment, el Girona s’està sostenint amb els minuts de Maffeo, Mojica i Aday, però el tècnic s’ha mostrat partidari de tenir un cinquè carriler malgrat les poques oportunitats de què ha disposat Carles Planas. Zeca, que el mes de desembre passat es va desvincular del Santos, és dretà però sol jugar pel costat esquerre del carril. El futbolista va ser campió olímpic amb la selecció del Brasil el 2016.

Granell, al caure

A banda de les incorporacions pendents i qui sap si alguna última baixa, el Girona té previst anunciar en les pròximes hores les renovacions d’Àlex Granell –probablement avui– i d’Aday Benítez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)