Reus

El Reus no passa de l’empat sense gols al seu estadi (0-0)

2a divisió A. L’equip roig-i-negre no ha pogut derrotar l’Oviedo en un partit igualat i amb poques ocasions clares

El Reus no ha pogut donar continuïtat amb tres punts més a la victòria contra el Nàstic ja que no ha pogut passar de l’empat sense gols contra l’Oviedo al municipal (0-0).

En la primera meitat al Reus li ha faltat més contundència a l’àrea rival per aprofitar alguna de les arribades, sobretot de Yoda, Carbia i Máyor. Una rematada de cap del davanter alacantí a centrada d’Álex Menéndez ha estat l’acció més destacada dels roig-i-negres abans del descans. L’Oviedo, per la seva banda, ha estat a prop del gol en un cop de cap de Forlín rebutjat per Badia.

L’Oviedo ha estat una mica més insistent en atac en la segona part, sobretot Linares, que ha fet lluir Badia dues vegades seguides, primer després d’una errada de Tito i després rematant una passada interior de Mossa. El Reus ha intensificat els seus atacs en els últims minuts, però només n’ha pogut treure algun córner.