3a divisió FEF

L’Horta surt victoriós d’una bona lluita per la possessió

Ajustat. Domi va fulminar la Pobla amb una vaselina en el minut 80

horta 1 la pobla maf. 0

HORTA:Andrés, Casti, Javi Morales, Galeano, Sergi Arranz (Domi, 68’), Edgar, Nolla (Marc Río, 79’) , Maldonado (Jota, 60’), Javi Santolalla, Salva i Adri Lledó.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri, Dani Hernández (Koné, 84’), Salva, Roger Figueras, Adri, Pol Prats (Alberto, 64’), Eric, Pol Ballesteros, Rayco i Riad (Joel, 55’).GOLS:1-0 (80’) Domi.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:Als locals Edgar, Santolalla, Adri Lledó; i als visitants Adri, Pol Ballesteros, Rayco i Riad.COMENTARI:L’Horta va superar per la mínima, i gràcies a una diana de Domi a les acaballes del matx, la Pobla de Mafumet i va atrapar el filial del Nàstic en la classificació. Els dos tècnics van plantejar una batalla tàctica per apoderar-se de la possessió de la pilota, la qual va ser una de les grans protagonistes del matx. Tot i que el conjunt visitant va començar dominant i, fins i tot, va generar una constant sensació de perill, no va ser capaç de traduir aquest control en ocasions clares de perill. Els de Nacho Castro, en canvi, van anar de menys a més i, amb el pas dels minuts, van aconseguir controlar el partit. Així, a mesura que s’acostava el final, feia la sensació que la balança es podria decantar a favor del conjunt de casa. Així va ser. En el 80’, en una pilotada llarga, Domi va aprofitar la indecisió entre la defensa visitant i el porter per fer el gol de la victòria amb una vaselina.
andrés gil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció