2a divisió FEF

Cortés rescata un puntàs

Empat a Alacant. Un gol del migcampista en el minut 91 va permetre al Cornellà signar les taules al complicat camp de l’Hèrcules

hèrcules 1 cornellà 1

HÈRCULES:Falcón, Juanjo Nieto, Connor, Mikel Santamaría, Samuel, Paco Candela, José Fran, Miñano, Juli (Navarrete, 82’), Óscar Díaz (Moha, 68’) i Carlos Fernández (Tarí, 58’).CORNELLÀ:Craviotto, Maureta, Borja, Valentín, Pere, Fito Miranda (Sascha, 80’), Marc Caballé, Pep Caballé, Néstor (Cortés, 53’), Sergio Gómez i Kilian (Leon, 56’).GOLS:1-0 (72’) Moha. 1-1 (91’) Cortés.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:als locals Juanjo Nieto, Mikel Santamaría, Paco Candela i Miñano; i al visitant Gómez.

El Cornellà va aconseguir un punt al José Rico Pérez que té gairebé gust de victòria. Per l’entitat del rival, l’Hèrcules; per com es va produir, amb un gol de Cortés en el temps afegit; i també pel seu efecte en la classificació, ja que els verds continuen en zona d’ascens ampliant diferències respecte als perseguidors i impedint al seu contrincant d’ahir aproximar-se.

En el primer temps va imperar el rigor tàctic i la tasca defensiva dels dos equips, de manera que es van veure poques ocasions i no van ser gaire clares. Després de la represa, en canvi, el partit es va animar. El Cornellà va inquietar més Falcón, però paradoxalment van ser els de casa els qui van obrir la llauna. Ho va fer Moha, que va rematar al fons de la porteria una centrada des de l’esquerra (72’). El Cornellà va treure llavors el seu orgull i Cortés, just abans del final, va establir l’empat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)