Reus

El Reus medita jugar fora de la ciutat

2a divisió A. Els problemes amb la concessió de l’estadi municipal fan que Olivé estudiï marxar de la capital del Baix Camp

El Reus s’està plantejant marxar de la ciutat la temporada que ve si no es desencalla la concessió per l’ús de l’estadi amb l’Ajuntament, ja que la SAE roig-i-negra està obligada que les seves instal·lacions compleixin uns requisits mínims marcats per LaLiga i la paràlisi que hi ha en l’àmbit institucional posa en risc que les reformes es puguin fer. Així de taxatiu va ser ahir el màxim accionista del club, Joan Oliver, que va explicar que hi ha molta inquietud pel que fa al tema: “Ens queda poca paciència i no és perquè no en tinguem, sinó que és perquè LaLiga ens colla. Entenem que la situació de l’Ajuntament no és fàcil i comprenem que el context polític és complex. Si això no se soluciona, buscarem altres opcions.”

Olivé, que va deixar clar que té fe que el conflicte amb l’Ajuntament es resoldrà, va voler tranquil·litzar la massa social roig-i-negra i va descartar que la SAE aposti per un canvi de seu o d’identitat del club. De fet, va dir que les alternatives que preveuen són a la mateixa comarca: “Les coses que hem valorat estan totes al Baix Camp i amb una proximitat a l’estadi actual inferior a la que hi ha respecte a altres punts de la ciutat de Reus.”

LA FRASE

Entenem la situació política a Reus, però LaLiga ens colla i, si no hi ha solucions, buscarem altres opcions
Joan Olivé
màxim accionista del reus

Albesa, tècnic del B, puja al Reus

Més enllà de parlar del futur de l’entitat en clau de camp, la compareixença de premsa d’ahir també va servir per valorar la situació esportiva de l’equip i per explicar per què el club no havia fet cap fitxatge en el mercat d’hivern. Respecte a això, el director esportiu, Sergi Parés, va ser clar i va dir que es prima que hi hagi un grup cohesionat. “Hem enfocat el mercat volent crear una cultura de club [...] i ens creiem el missatge de crear un clima potent al vestidor, perquè els jugadors donin el seu màxim rendiment.” De fet, dins d’aquesta política de crear cultura de club, ahir es va anunciar que el tècnic del Reus B, Lluís Albesa, puja al primer equip com a tercer entrenador. El seu càrrec al filial l’ocuparà el seu ajudant Albert Company.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)