2a divisió FEF

El Cornellà s’aferma amb contundència al quart lloc

Cop de puny sobre la taula. El conjunt verd s’exhibeix contra el segon classificat i trenca una ratxa de quatre partits sense conèixer el triomf

cornellà 3 vila-real b 0

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Valentín, Edgar, Maureta; Marc Caballé, Gómez (Fall, 79’), Pep Caballé, Fito Miranda (Cortés, 83’), Mújica; León (Xemi, 75’).VILA-REAL B:Cantero; Miguelón, Enric, Roger, Pau; Imanol (Pedro, 77’), Chuca, Morlanes; Darío, Mario (Rubén 65’), Dalmau (Simón, 65’).GOLS:1-0 (45’) Leon. 2-0 (69’) Marc Caballé. 3-0 (73’) Maureta.ÀRBITRE:Irurtzun Artola.T.G.:Als locals Gómez i Edgar i al visitant Imanol.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Cornellà es va exhibir contra el Vila-real B en una magistral segona meitat. Els de Jordi Roger van trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar i s’afermen en el quart lloc.

El partit va començar molt intens. El filial groguet va sortir molt endollat i va tenir un parell d’aproximacions perilloses els primers minuts. No obstant això, acte seguit, l’àrbitre va anul·lar un gol a Pere per fora de joc. A partir d’aquí, la igualtat es va apoderar del joc fins que, en el minut 42, el Cornellà va tenir una doble ocasió mitjançant dos serveis de cantonada que no va poder concretar. I quan el resultat d’empat semblava definitiu en el descans, va arribar León per marcar el seu primer gol amb la samarreta del Cornellà, amb un xut que va tocar al pal i va entrar.

El segon temps va començar amb una ocasió pel Cornellà. Mújica va rematar una pilota des de la frontal que Cantero va aturar. Deu minuts més tard, ho va intentar Fito Miranda amb un potent xut col·locat que va sortir lleugerament per sobre del travesser. La segona meitat avançava i el Cornellà estava anul·lant tot un gegant del grup. Així va ser com, en el minut 69, Marc Caballé va fer el segon després d’un potent xut des de la frontal. Poc després, i rematant des del segon pal, Maureta va establir el 3 a 0. Els de Miguel Álvarez ho van intentar fins al final, però van quedar desactivats per la intensitat verda.