Reus

Lekic, de mica en mica

Reus. El serbi, que només ha estat set cops titular i s’ha perdut onze partits, ja és el segon màxim golejador roig-i-negre. Ledes té un gol més (cinc), però fa tres mesos que no marca

El Reus troba a faltar gols de totes les línies, però especialment de la davantera. La prova és que entre els tres puntes de referència de l’equip roig-i-negre només han marcat cinc gols, i quatre els ha fet Dejan Lekic. Máyor n’ha marcat un i Edgar Hernández encara no s’ha estrenat. El mèrit de la xifra de Lekic és que només ha estat titular en set de les 26 jornades de lliga i s’ha perdut onze partits entre que va ser incorporat tard i algun problema físic. Ha disputat un total de 665 minuts, de manera que ha marcat un gol cada 166 minuts, una mitjana elevada en un equip amb els problemes d’efectivitat del reusenc.

Lekic s’ha consolidat com a segon màxim golejador del Reus, a només un de Gus Ledes, que n’ha fet cinc però que fa més de tres mesos que no marca. El portuguès, intocable en la primera part de campionat, va fer els cinc gols en les tretze primeres jornades, i des de principis de novembre no marca. De fet, López Garai l’ha deixat fora de l’equip en algun partit últimament, tot i que sí que ha participat en els tres últims.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)