3a divisió FEF

Que la victòria arribi ja

3a divisió. El Palamós visita el complicat camp de l’Ascó (17 h) carregat de moral després d’empatar contra l’Espanyol B i disposat a sumar el primer triomf amb Pitu Batlle a la banqueta

El Palamós visita aquesta tarda el camp de l’Ascó (17h) en un partit d’alta dificultat, però que també pot servir com a impuls necessari per aixecar el vol i distanciar-se de la zona de descens –ara mateix els palamosins tenen dos punts més que el divuitè, el Granollers–. A més, els del Baix Empordà necessiten retallar com abans millor la distància d’onze punts que el separen dels equips que té al davant per aspirar a avançar-los i esvair el patiment dels descensos compensats. Tot i que la visita a Ascó arriba després de nou jornades sense guanyar –també quatre sense perdre després dels últims quatre empats– l’empat de la setmana passada contra el líder, l’Espanyol B, ha de servir de motivació. “Hem empatat els últims quatre partits i hem ofert una bona imatge, i per això ara sí que ens toca guanyar com sigui i sumar de tres en tres”, valora el tècnic palamosí Pitu Batlle.

El Palamós vol aprofitar que l’Ascó no es troba en el seu millor moment, ja que només ha guanyat un dels últims sis partits, però, tot i això, Pitu Batlle té molt clar que al davant tindran un rival temible: “És un camp molt complicat, on ens trobarem un equip molt dur i intens i que les estadístiques li són clarament favorables, perquè a casa només han perdut un partit contra l’Espanyol B. En l’aspecte individual destacaria jugadors com Guiu i Cheik.”

Per jugar avui al municipal asconenc el tècnic Pitu Batlle tindrà quatre baixes sensibles. Caballero no hi serà per sanció, mentre que el tècnic tampoc podrà disposar dels lesionats Uri Vila, Kike Sánchez i Àlex Campos. Els juvenils Xevi Germán i Dani Gómez entraran en la convocatòria.

Després d’empatar els últims quatre partits i oferir una bona imatge, ara ens toca guanyar i començar a sumar de tres en tres
És un camp molt complicat i ens trobarem un rival intens amb jugadors com Cheik i Guiu
Pitu Batlle
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)