3a divisió FEF

El Figueres necessita guanyar a Vilatenim

3a divisió. Els figuerencs només han sumat un punt dels últims dotze a casa i volen trencar la mala ratxa avui (16.30 h) contra el Gavà, el pitjor visitant de la categoria, amb només sis punts

A vegades un calvari només es pot superar quan es creua amb un calvari pitjor. Això és el que avui vol fer el Figueres, que necessita urgentment millorar els seus números a Vilatenim, on només ha sumat 11 punts dels 30 que porta. Els de l’Alt Empordà només han aconseguit un punt dels últims dotze a Vilatenim, però encara és més preocupant que només han guanyat un partit dels últims onze com a locals. “Els últims partits a casa hem millorat i hem fet bons partits, però ara necessitem guanyar, que ja seria hora”, explica el tècnic José Luis de los Reyes Gordillo.

Tot i els mals números avui els figuerencs poden ser optimistes, i és que reben la visita del penúltim, el Gavà, que només ha sumat sis punts a domicili en tota la temporada. “En principi és el rival idoni, però ha viscut molts canvis durant tota la temporada, tant d’entrenadors com de jugadors, i això complica saber què en podem esperar. Els últims partits ha donat molt bona imatge contra els rivals de la zona alta i segur que ens ho posarà difícil”, analitza Gordillo, que per al partit d’avui tindrà les baixes dels lesionats Ot Bofill, Feixas i Bonaventura.

LA PRÈVIA

Els últims partits a Vilatenim hem millorat i hem fet bons partits, però ara necessitem guanyar, que ja seria hora
En principi és el rival idoni, però en els últims partits ha donat bona imatge contra els de dalt
J.L. de los Reyes Gordillo
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)