3a divisió FEF

L’Espanyol recupera el to amb una golejada

3a divisió. El Vilafranca, que suma la tercera derrota consecutiva, es mostra massa innocent per competir contra el líder de la categoria

espanyol b 4 vilafranca 0

ESPANYOL B:Álex Domínguez, Pipa, Pedrosa, Iago, Lluís, Pol Lozano, Víctor (Max, 74’), Álex López, Cristo (Genís, 74’), Puado i Moha (Doncel, 61’).VILAFRANCA:Miguel Ramos, Josep Diez, Medina (Boira, 57’), Abel Rita, Óscar, Pla, Fran, Ton (Sardà, 54’), Via (Oribe, 31’) i Vives.GOLS:1-0 (6’) Pipa. 2-0 (16’) Puado. 3-0 (66’) Cristo. 4-0 (85’) Puado.ÀRBITRE:Alexandre Muñoz.T.G.:Al local Cristo; i als visitants Óscar i Oribe.PÚBLIC:700 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol B va retrobar-se amb la victòria després de sumar tres empats consecutius en les darreres jornades. Ho va fer guanyant amb certa comoditat un candidat a la promoció, el Vilafranca, que es va mostrar massa innocent.

Els homes de David Gallego van portar la iniciativa del partit i ben d’hora van inaugurar el marcador. Gairebé en la primera aproximació, Pipa va materialitzar en gol una bona combinació a la frontal de l’àrea. Per la seva banda, el degà penedesenc continuava sense entrar en el partit, i arribats al quart d’hora de partit va encaixar el segon: el davanter Puado va rematar una centrada precisa de Pedrosa des de l’esquerra.

El líder va continuar agradant-se davant la seva afició, i no es va conformar amb les dues dianes; en volia més. Però aquestes no van arribar fins a la segona meitat, en què es va viure un guió similar al de l’inici del matx. Primer Cristo, que d’aquesta manera suma el segon partit consecutiu veient porteria, i ja en el tram final Puado va aconseguir el seu doblet personal i tancar així una gran actuació personal i col·lectiva a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Amb aquest triomf el filial blanc-i-blau acumula vint-i-sis jornades invicte, una dada que referma el seu lideratge i l’àmplia distància respecte al segon classificat, mentre que per al Vilafranca és la seva tercera derrota consecutiva i afronta l’últim terç del campionat molt allunyat de les posicions de promoció d’ascens, el seu gran objectiu una temporada més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)