El Santboià no es rendeix i recupera un bon punt

Amb alternatives. El Terrassa va capgirar un 1-0, però Rubi va establir el 2-2 al final

santboià 2 terrassa 2

SANTBOIÀ:Fuentes, Rubi, Castell, Gerard Rovira, Pedro Bravo, Carlos Martínez (Carlos González, 80’), Neeskens (Oriol Molins, 59’), Gabi López, Collado (José González, 72’), Romano i Revi.TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Amantini, Álex Fernández (Raúl Torres, 23’), Guti, Civil (Carlos Martínez, 74’), Daisuke (Joan Pallàs, 81’), Yaya, Ferreira, Carreon i Nils Puchades.GOLS:1-0 (13’) Pedro. 1-1 (57’) Dani Sánchez. 1-2 (61’) Raúl Torres, de penal. 2-2 (84’) Rubi.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:Als locals Iván Fuentes, Rubi i Pedro Bravo; i als visitants Daisuke, Yaya i Nils.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.COMENTARI:El Santboià i el Terrassa van signar les taules en un partit entretingut i emocionant en què els visitants van dominar la pilota i els locals, coratjosos, van saber fer mal al contraatac. L’equip del Baix Llobregat va obrir la llauna en el 13’, quan Pedro va aprofitar una relliscada d’Amantini per batre Ortega. La reacció del Terrassa va arribar després de la represa. Així, en qüestió de minuts va capgirar el marcador. Ho van fer Dani Sánchez, amb una canonada espectacular des del vèrtex de l’àrea (57’), i Raúl Torres, aprofitant una pena màxima quatre minuts després. L’empat definitiu també arribaria en un penal. En primera instància Ortega va refusar el xut de Gabi, però Rubi va caçar i va fer el 2-2.