Girona

Muniesa i Planas, locals

Amb el Barça. El lloretenc va debutar al Camp Nou a 17 anys i el de Sant Celoni hi va jugar un partit de copa i un de Champions

Marc Muniesa i Carles Planas –va visitar el Barça amb el Celta– saben què significa jugar al Camp Nou com a locals. El central lloretenc hi va jugar dos partits de lliga i dos de Champions League, i el lateral de Sant Celoni, un de la principal competició europea.

Muniesa va debutar a primera a 17 anys. Era la temporada 2008/09 i el central, que havia superat una greu lesió al genoll, va rebre el premi de Pep Guardiola. En el penúltim partit d’una lliga ja decidida per als blaugrana, Muniesa va entrar per Sylvinho (51’) contra l’Osasuna, i en el minut 82 Rubinos Pérez el va castigar amb la vermella directa per una entrada. Dies més tard, Guardiola el va convocar per a la final de la Champions contra el United, a Roma (2-0). Muniesa va tornar a jugar al Camp Nou al cap de tres temporades: en un 4-0 contra el Getafe (7 minuts) i en un 4-0 contra el Bate Borisov (32 minuts) i un 7-1 contra el Bayer Leverkusen (27).

La temporada 2012/13, Carles Planas va jugar un Barça-Alavés de copa (20 minuts, 3-1) i un Barça-Benfica de Champions (0-0, 90 minuts).

EN DOS CURSOS

El central va jugar dos partits de lliga i dos de Champions al Camp Nou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)