3a divisió FEF

El punt de partida més buscat

3a divisió. El Palamós va posar fi dissabte al camp de l’Ascó (0-2) a la ratxa de nou jornades sense guanyar gràcies als gols de Marc Medina i Henry, que ja n’ha fet dos en quatre partits

Dissabte el Palamós va tornar a assaborir el gust de la victòria. Després que els del Baix Empordà guanyessin el Gavà el 19 de novembre en la setzena jornada, van entrar en una dinàmica molt negativa que va acabar amb el relleu a la banqueta de Vicenç Fernández per l’actual entrenador Pitu Batlle. En total han hagut de passar nou partits sense aconseguir la victòria abans que Marc Medina i Henry permetessin al Palamós tornar a sumar els tres punts al camp de l’Ascó (0-2). “L’equip no estava angoixat i estàvem convençuts que la trobaríem aviat, perquè les sensacions eren bones”, explica Henry, un dels fitxatges del mercat d’hivern i protagonista dissabte marcant el 0-2.

Ara l’objectiu dels palamosins és que el fet d’haver-se retrobat amb la victòria serveixi per confirmar una línia ascendent insinuada en les últimes jornades coincidint amb l’arribada de Pitu Batlle a la banqueta –l’equip encadenava quatre empats–. “És un triomf molt important que ens dona moltes ganes per afrontar el que resta de temporada”, valora Henry, que és conscient que l’equip encara ha de treballar molt: “L’equip està molt unit i és una pinya, cosa que ens fa competir els partits al màxim. En el joc estem en una bona línia, tot i que sabem que encara hem de millorar moltes coses.”

El davanter del Palamós té clar que ara han d’intentar mirar cap amunt. “Hem d’intentar atrapar els equips que tenim per dalt per, en les últimes jornades, intentar sortir del perill dels descensos compensats, cosa que sabem que serà difícil, però ho intentarem”, assegura el punta, que, tot i això té en el punt de mira el partit de diumenge contra el Granollers: “És importantíssim perquè els podem deixar a 5 punts i guanyar encara més moral.”

En estat de gràcia

Henry és un dels protagonistes de la millora del Palamós en les últimes jornades, i és que el davanter que va arribar procedent del Llagostera B ha marcat 2 gols en les 4 últimes jornades –ha estat sempre titular–. El punta va debutar amb gol contra el Santfeliuenc (1-1) i dissabte a Ascó va tornar a veure porteria. “Venia per ajudar tant com pogués, i marcar gols és el que s’esperava de mi, així que estic content d’haver-ho pogut fer. El joc de l’equip s’adapta a les meves característiques, tinc bona química amb els companys i amb en Medina ens compenetrem especialment bé, i sobretot tinc molta confiança”, analitza Henry. El punta ha fet miques els seus registres golejadors, i és que en els 31 partits que havia jugat a tercera entre el Figueres i la Jonquera només havia marcat un gol –aquesta temporada en portava 2 en 14 partits a 1a catalana amb el filial llagosterenc.

Hem d’intentar atrapar els equips que tenim per dalt per, en les últimes jornades, intentar sortir del perill dels compensats
Marcar gols és el que s’esperava de mi, així que estic content d’haver-ne pogut fer dos
Henry Guilham
davanter del palamós
L’equip no estava angoixat, i estàvem convençuts que la trobaríem aviat, perquè les sensacions eren bones
Europa - Palamós 1-0
Palamós - AE Prat 0-2
L’Hospitalet - Palamós 5-1
Reus B - Palamós 3-2
Palamós - Figueres 0-1
Santboià - Palamós 1-1
Palamós - Santfeliuenc 1-1
Pobla de Maf. - Palamós 1-1
Palamós - Espanyol B 1-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)