3a divisió FEF

El gol de Boira decideix

Copa Federació. El Vilafranca es classifica per a les semifinals

logroñés 2 (0) vilafranca 1 (1)

SD LOGROÑÉS:Pinillos, Diego, Liébana, Saúl, Nano, Arpón, Naceur, Herce, Rubén Peña (Leo López, 65’), Bruju (Imanol, 72’) i Tenorio (Dani Suárez, 52’).VILAFRANCA:Miguel Ramos, Peque, Josep Díez, Boira, Oribe, Abel (Sardà, 67’), Guti, Pla, Arnau, Vives (Medina, 88’) i Acedo (Oscar, 82’).GOLS:1-0 (44’) Herce. 1-1 (46’) Boira. 2-1 (80’) Naceur.ÀRBITRE:Acero Pradera.T.G.:als locals Diego Jiménez i Naceur; al visitant Sardà.PÚBLIC:400 espectadors a Las Gaunas.

El valor doble dels gols a camp contrari va decantar la balança i va decretar la classificació del Vilafranca per a les semifinals de la copa Federació. Allà esperen l’Atlètic Saguntí, l’Ontinyent i el Pontevedra.

La diana de Boira va ser decisiva en un partit en què el degà penedesenc va haver de suar tinta des de bon principi. Tot i començar dominant, el xoc va acabar virant fins a la diana d’Herce rematant una pilota que havia recollit d’un xut propi al pal. Prèviament, el Vilafranca va estar a punt d’avançar-se en una rematada de Josep Díez que la defensa va treure sota els pals. Però la reacció va ser encara millor, perquè una centrada que no va tocar ningú de Boira va suposar el gol de l’empat. Al Logroñés se li va fer costa amunt el fet d’haver de marcar dos gols per segellar la classificació, però se li va obrir el cel quan Nauceur va rematar una centrada en el segon pal. Als visitants, però, els va mancar fluïdesa i tranquil·litat, i el Vilafranca va segellar el passi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)