3a divisió FEF

La piconadora de rècords

3a divisió. L’Espanyol B continua com a líder intractable i ha superat el Prat de fa dues temporades com a equip que ha encadenat més jornades sense perdre (26) al grup català

Al grup català de tercera hi ha aquesta temporada un parell de lligues: la que juga l’Espanyol B, que està en una altra dimensió, i la que disputen la resta d’equips de la categoria. El filial blanc-i-blau ha anat batent rècords i diumenge passat, després de golejar el Vilafranca (4-0), va superar-ne un altre: el de jornades consecutives sense perdre. Els de David Gallego n’enllacen ja 26 –totes des que va començar la temporada–, i superen el registre que tenia el Prat de fa un parell de temporades (25). És lògic, doncs, que el tècnic estigui molt satisfet del bagatge dels seus. “Hem batut un nou rècord i, si estava establert, és perquè no era fàcil superar-lo”, explicava Gallego després de l’últim matx, i hi afegia: “Treballem amb humilitat i ganes de créixer, estic molt content amb la predisposició de l’equip i la seva actitud.”

La darrera victòria, amb tot, permet als blanc-i-blaus eixamplar diferències respecte als perseguidors. L’Espanyol B ha sumat ja 66 punts, 16 més que l’equip que té just per sota, l’Hospitalet. Aquests números converteixen el filial blanc-i-blau en el segon conjunt més destacat de tercera, darrere del Calahorra, que –tot sigui dit– juga en un grup força menys exigent. El quadre de la Rioja ha sumat en les mateixes jornades 72 punts i també és invicte. De fet, per entendre la grandíssima dinàmica de l’Espanyol B només cal posar-la en context: els de David Gallego són, juntament amb el Barça a primera divisió i el mateix Calahorra a tercera, els únics que encara no coneixen la derrota aquesta temporada en totes les categories del futbol estatal. I això que hi competeixen 422 equips.

D’altra banda, quant a puntuació, més enllà del Calahorra, hi ha un altre filial que ha aconseguit més punts que l’Espanyol B. Es tracta de l’Atlético Malagueño, que en té un més. Els andalusos, això sí, han disputat tres partits més, ja que en el seu grup hi competeixen 22 equips.

LA FRASE

1a divisió
24 jornades disputades
Barça 62 punts
2a divisió A
27 jornades disputades
Osca 55 punts
2a divisió B
26 jornades disputades
Fuenlabrada 52 punts
Sporting B 53
Mallorca 57
Cartagena 49
3a divisió
Entre 24 i 29 jornades disputades
Compostel·la 60 punts
Oviedo B 58
Laredo 62
Durango 48
ESPANYOL B 66
Oriola 57
Getafe B 55
Atl. Astorga 54
Atl. Malagueño 67
Cadis B 55
Eivissa 63
Tenerife B 59
Yeclano 56
Moralo 64
Mutilvera 59
Calahorra 72
Terol 62
Villarrobledo 54

3 INVICTES DE 422

Hem batut un altre rècord, i no és fàcil. Estic molt content amb l’equip
David Gallego
entrenador de l’espanyol b
De primera a tercera, només el Barça, l’Espanyol B i el Calahorra no han perdut encara

LÍDER SÒLID

Tan sols el Calahorra té uns números millors en tots els grups de tercera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)