Girona

La visita al Bernabéu tancarà la jornada 29

Horaris. El Girona jugarà a Madrid el diumenge 18 de març a les 20.45 h. Després del duel, la lliga s’aturarà quinze dies per partits internacionals

La LFP va fer públics ahir els horaris de la jornada 29 de lliga, en què el Girona haurà de visitar el Real Madrid al Santiago Bernabéu. El partit contra els blancs es disputarà el diumenge 18 de març a les 20.45 h. El fet de jugar contra el conjunt blanc i la bona trajectòria dels gironins, a més del que va passar en la primera volta –el Girona va vèncer 2-1 a Montilivi–, han provocat que l’enfrontament ocupi la franja horària estel·lar per a les televisions.

La visita del Girona a la casa blanca significarà un nou capítol dels blanc-i-vermells en la històrica temporada del debut a primera divisió. D’una banda, el conjunt que dirigeix Pablo Machín s’estrenarà en la màxima categoria del futbol estatal en un escenari futbolístic de primer nivell mundial com és el Santiago Bernabéu. De l’altra, el precedent favorable als gironins en el duel de la primera volta combinat amb l’enrenou mediàtic que sempre envolta el Madrid, segur que marcarà els dies previs.

L’última aturada

Tant el Girona com el Madrid arribaran al duel de la jornada 29 ben descansats, ja que els gironins hauran jugat l’últim partit més d’una setmana abans –divendres–, i els madridistes, el dissabte anterior. El partit del Santiago Bernabéu tancarà el cap de setmana futbolístic a primera divisió i també la jornada. La lliga s’aturarà quinze dies per la disputa de partits internacionals. Serà l’últim punt i seguit abans d’una recta final de la competició en què al Girona només li quedaran per fer quatre desplaçament lluny de Montilivi, contra la Real Sociedad, l’Alavés, el Getafe i Las Palmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)