2a divisió FEF

Un partit per aprofitar

Contra el cuer. El Peralada rep un Deportivo Aragó tocat i pràcticament enfonsat amb l’esperança d’encadenar la tercera victòria a casa i tornar a sortir de la zona de perill

El Peralada rep avui (a les 12 h) la visita del Deportivo Aragó, el cuer, que amb només 13 punts ha fet la sensació en les últimes jornades que ha abaixat els braços i ha perdut l’esperança de salvar la categoria. Tot i això, els aragonesos arribaran al municipal xampanyer amb la intenció d’agafar-se a l’últim tren de la permanència que els queda, en un duel directe que pot ser molt beneficiós per als de l’Alt Empordà, que arriben amb ganes de deixar enrere la primera derrota de la segona volta de diumenge passat al camp del Badalona (1-0). “Juguem contra un equip de la nostra lliga i per això la necessitat de guanyar és imperiosa perquè, a banda dels tres punts, voldria dir que ells no sumen. Tot i això, no deixa de ser com qualsevol altre partit –i és que hi haurà els mateixos tres punts en joc, tot i ser a casa contra el cuer– dels que hi havia quan vam jugar al camp del Mallorca”, valora el tècnic del Peralada, fidel al seu discurs de pensar només en el pròxim partit. “No soc dels que creuen en partits més transcendents que altres, i és que penso que el següent sempre és el més important i tots tenen molta dificultat perquè es tracta de contextos diferents”, hi afegeix.

Per fer créixer l’optimisme, el conjunt xampanyer s’agafa als dos últims partits al municipal, on ha superat dos rivals de la zona alta de la classificació com l’Elx (1-0) i el Lleida (3-2). Chicho té molt clar que el camí a seguir per tornar a sumar els tres punts és corregir els errors comesos contra el Badalona i ser contundents a les àrees, sobretot per aprofitar les ocasions de què disposin: “La derrota, entre cometes, ens ha anat bé per mirar els errors amb més atenció i buscar la manera de corregir-los. Sobretot hem de millorar la contundència a les àrees, i és que quan ho hem sabut fer hem aconseguit la victòria perquè som un equip que sempre genera ocasions.”

Elogis al rival

Tot i ser el cuer i haver guanyat només un partit aquesta temporada, el tècnic gironí del Peralada no es refia del Deportivo Aragó, que en la primera volta ja va obtenir un empat contra el conjunt xampanyer. “És un equip que quan el veus t’adones que juga molt bé. Són valents i agosarats amb la pilota i per això els respecto molt perquè crec que són un dels que més bon futbol fan de la categoria, tot i que evidentment els números no diuen el mateix. Em refereixo més a un tema d’estil, que fan un joc que enamora, però els està faltant contundència a les àrees”, analitza Chicho, que per al partit d’avui encara no podrà disposar de Montes, lesionat.

El Deportivo Aragó té un estil que enamora, però els falta contundència a les dues àrees
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Tot i ser un equip de la zona baixa, no deixa de ser un partit més. No soc dels que creuen en partits més transcendents que altres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)