Primera titularitat de Choco Lozano

Actiu. El davanter hondureny, que va deixar Stuani a la banqueta, va iniciar la jugada del primer gol de Portu i va tenir bones ocasions per marcar

La principal novetat en l’onze titular del Girona ahir al Camp Nou va ser la presència a la punta d’atac de Choco Lozano, que va deixar a la banqueta el pitxitxi Cristhian Stuani i va tenir la seva primera titularitat amb el conjunt gironí (anteriorment, el davanter havia disputat 38 minuts repartits en els duels amb el Sevilla [1-0] i el Leganés [3-0]). El futbolista hondureny, que va arribar al club de Montilivi en el mercat d’hivern passat procedent del Barça B, va ser dels jugadors més actius del Girona i, tot just començar el partit, va iniciar la jugada del primer gol gironí, quan va conduir una pilota a l’espai que va acabar aprofitant Portu per fer el 0-1 (2’). Choco es va compenetrar bé amb els seus companys, sempre atent a les passades dels migcampistes i batallant amb els centrals blaugrana per fer-se un lloc en atac.

No s’arronsa

També en la segona meitat Lozano va tornar a inquietar la porteria blaugrana, primer amb un xut des de dins de l’àrea que va acabar al lateral de la xarxa i, més endavant, amb una rematada de cap que va anar a les mans de Ter Stegen. L’hondureny també va reclamar tímidament un penal en el tram final i va ajudar en tasques defensives sempre que va poder, disputant els noranta minuts d’un partit que segur que Lozano oblidarà.

Desè gol de Portu i golejada més àmplia

Tot just havien passat dos minuts de partit que Portu ja havia vist porteria al Camp Nou, marcant el seu desè gol de la temporada i situant-se a només tres de Cristhian Stuani, ahir suplent. El del futbolista murcià va ser el primer del Girona al camp del Barça a primera divisió –anteriorment el conjunt gironí hi havia disputat dos partits, però contra el filial blaugrana–. D’altra banda, la d’ahir va ser la golejada més àmplia que encaixa el Girona a l’elit, superant el 4-1 que va rebre al camp de l’Eibar en la jornada 17.