Un golàs de Gestí fa reaccionar a temps el Castelldefels

Contenció. Els grocs van neutralitzar el domini de l’Hospitalet en la segona meitat

castelldefels 1 l’hospitalet 1

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Joan Castillo, Arturo, Alegre, Joel Coch, Bermúdez, Gibert (Kilian, 93’), Pedro Bilbao, Sergi Gestí (Joan Inés, 77’) i Aumatell (Manel Raigón, 66’).L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Rodri, Savall, Eudald, Losada, Óscar Garcia (Christian Alfonso, 58’), Cristian Gómez, Canario (Agi, 64’), Velillas (Draman, 84’) i Ripoll.GOLS:0-1 (31’) Canario. 1-1 (44’) Gestí.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:als locals Joan Castillo i Alegre; als visitants Óscar Garcia i Rodri.PÚBLIC:375 espectadors als Canyars.COMENTARI:Justícia en l’empat entre el Castelldefels i l’Hospitalet a tenor del que es va veure els 90 minuts. Els grocs van sortir millor i van freqüentar la porteria de Sergi Puig però els de Xevi Molist, amb molta possessió i paciència, van anar controlant el joc progressivament. Fruit d’això i en una acció col·lectiva, Canario va inaugurar el marcador amb un xut de fora l’àrea. Canario i Gómez van tenir a prop el 0-2 poc després –amb una gran intervenció de Manu– i això va donar ales a un Castelldefels que al límit del descans va empatar amb un nou golàs, marca de la casa, de Gestí. En el segon temps el ritme de joc va baixar i el Castelldefels amb les idees clares i un gran esforç defensiu va contenir els intents riberencs de desenvolupar el joc. Els de Carrillo van disposar fins i tot d’alguna ocasió al contraatac però l’empat va ser definitiu.