2a divisió FEF

El líder, abatut a Cornellà

2a divisió B. El conjunt verd es mostra molt superior al Mallorca, el supera amb claredat i referma la seva candidatura a jugar el ‘play-off’

cornellà 3 mallorca 1

CORNELLÀ:Craviotto, Pere (Maureta, 87’), Valentín, Edgar, Borja, Fall, Mujica (Néstor, 89’), Pep Caballé, Xemi, Fito Miranda i Leon (Marc Caballé, 71’).MALLORCA:Reina, Xisco, Bonilla (Salva Ruíz, 77’), Raíllo, José Ángel (Ndi, 61’), Pedraza (Faurlin, 71’), Fran Gámez, Damià, Cedric, James i Abdon.GOLS:1-0 (15’) Pep Caballé. 2-0 (69’) Fito Miranda. 3-0 (88’) Mujica. 3-1 (93’) Abdon.ÀRBITRE:Ortiz Arias.T.G.:al local Pere i als visitants Pedraza i Bonilla.T.V..al visitant Raíllo (90’), per doble amonestació.PÚBLIC:uns 1.200 espectadors.

El Cornellà va aconseguir una victòria històrica i merescuda contra el Mallorca i consolida la candidatura a jugar el play-off. Un nou municipal ple de gom a gom i un equip que demostra que no té límit van ser els ingredients necessaris per aconseguir un nou triomf.

Els verds van sortir molt endollats des del xiulet inicial. Primer Mujica, amb un xut desviat, i després Leon, amb un bon xut que Reina va enviar a córner, van tenir les ocasions més clares dels de Jordi Roger. I en el minut 15, va arribar el primer gol del partit. Pilota al segon pal que Pep Caballé va rematar per obrir la llauna. A partir d’aquí, el Cornellà va continuar portant les regnes del partit, però el Mallorca es va voler obrir i va tenir la primera ocasió en el minut 32, quan James, després d’un driblatge, va xutar a porteria tot i que Craviotto va desviar el xut a córner. Els de Vicente Moreno no se sentien còmodes i això va afavorir el Cornellà, que se’n va anar guanyant al descans.

En l’inici de la segona meitat, els locals van tornar a tenir una bona ocasió per marcar. Leon, amb un potent xut, va estar a punt d’aconseguir-ho. Acte seguit, una passada a l’espai de l’holandès va permetre a Xemi tenir a les seves botes una molt bona acció, que va finalitzar en un altre córner. Els del Baix Llobregat estaven sent superiors al seu rival. Així va ser com, en el minut 69, Fito Miranda va fer el segon després d’un xut col·locat. El Cornellà agafava més avantatge i veia més a prop el triomf. El Mallorca, però, va tenir l’oportunitat de reduir distàncies en un un contra un de Cedric davant Craviotto que va acabar en no res. Poc després, quan faltaven dos minuts per al 90, Mujica va arrodonir el resultat superant Reina. Ja en el temps afegit, en una falta indirecta, Abdon va signar el 3-1 definitiu. Aquest triomf, amb tot, permet al conjunt entrenat per Jordi Roger mantenir-se tres punts per sobre del cinquè classificat.

Hem fet les coses molt bé; som el primer equip que fa tres gols al Mallorca aquest curs
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Cal felicitar el Cornellà per la seva temporada. És un partit difícil de digerir i hem de girar full