3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Efectivitat i resistència

En inferioritat numèrica. El Terrassa s’imposa de manera clara a un espès Santfeliuenc malgrat jugar amb deu homes durant més d’una hora per l’expulsió de Pallàs en el minut 28

terrassa 3 santfeliuenc 1

TERRASSA:Ortega; Dani Sánchez, Yaya, Pallàs, Guti (Piera, 73’); Guzmán, Jonathan Ferreira, Carreón (Amantini, 30’), Raúl Torres, Puchades i Carlos Martínez (Àlex Fernández, 65’).SANTFELIUENC:Toni, Ion (Cuadras, 72’), Nacho, Rafa, Juanjo, Jaime, Adri, Romo (Sergi, 61’), Zarate, Josele i Jaume.GOLS:1-0 (21’) Raúl Torres. 2-0 (32’) Carlos Martínez. 3-0 (82’) Piera. 3-1 (89’) Zarate.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:als locals Ortega, Àlex Fernández i Piera; i als visitants Jaume i Juanjo.T.V.:al local Pallàs (28’), vermella directa.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Pocs cops el Terrassa s’havia pogut permetre renunciar a atacar durant gairebé tota una part. Li va passar ahir, en la segona meitat, contra un Santfeliuenc (3-1) a qui havia sotmès en un primer temps efectiu en què va transformar en gol les dues rematades entre pals de què va disposar. La jornada va acabar sent rodona per als egarencs, ja que només un dels deu primers classificats, l’Espanyol B, havia guanyat.

El partit va tenir dues meitats oposades. La primera va arribar amb dos avisos del Santfeliuenc. En el primer, Romo va preferir assistir a xutar quan entrava a l’àrea en un contraatac, i un defensa li va endevinar les intencions. En el segon, Zarate va rematar massa alt. No van perdonar els vallesans, que van trobar premi en la primera clara arribada: Carlos Martínez va rebre d’esquenes a porteria una internada de Guti per l’esquerra i la va deixar a plaer a Raúl Torres, que des del punt de penal no va perdonar i va marcar amb un xut potent i col·locat (21’). Era el desè gol del màxim golejador del Terrassa aquest curs.

Cinc minuts després, una ràpida transició del Santfeliuenc va marcar el transcurs del partit. Pallàs va tirar al terra Zarate quan aquest encarava Ortega a uns metres de l’àrea. L’expulsió va ser clara, i deixava el Terrassa amb un home menys quan quedava més d’una hora de joc. Amantini va entrar per Carreón, però el canvi no va deixar sense espurna els locals. Capritxós com és el futbol, abans que els d’Andrés González poguessin revertir el domini local van encaixar el segon gol. Novament Carlos Martínez va agafar el rebot d’una falta lateral, va buscar porteria i un defensa va desviar el seu xut, enganxant a contrapeu Toni. En el moment més delicat del partit, els egarencs van trobar un valuós segon gol.

En la represa, el Terrassa se sabia amb la feina feta en atac. Cristian García va manar als seus que aguantessin el tipus com fos. Prior va ser l’únic que va inquietar amb perill Ortega amb un xut llunyà. Al tram final, Piera va assegurar el triomf local, i Zarate va firmar el gol de l’honor visitant.

ELS VESTIDORS

El compromís dels nois ha estat clau. Som un bloc solidari capaç de defensar durant 45 minuts
Cristian García
ENTRENADOR DEL TERRASSA
Hem fet un partit de broma. No hem competit, no hem estat gens bé ni hem tingut actitud
Andrés González
ENTRENADOR DEL SANTFELIUENC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)