2a divisió A

Un punt és millor que res

1a catalana. La Jonquera comença perdent, però reacciona amb una bona segona part i empata el partit contra el Can Vidalet amb un gol de Muller

la jonquera 1 can vidalet 1

LA JONQUERA:Manzano, Gabernet, Moñino, Genís, Masó, Jorge Torres (Alaminos, 81’), Fran Pérez, Guillem Cornellà, Tidiane, Bech (Bruno Muller, 46’) i Cristian Hidalgo.CAN VIDALET:Caleb, Michel, Cristian, Pau, Èric, Jiei, Ruben (Cabré, 76’), Aleix, Caba, Hamza (Eslava, 59’) i Capi (Vacas, 81’).GOLS:0-1 (43’) Capi. 1-1 (64’) Bruno Muller.ÀRBITRE:Álvarez Ubric.T.G.:als locals Fran Pérez i Masó.T.V.:cap.COMENTARI:La Jonquera va recaptar 1.150 euros que destinarà a ajudar la família del jugador del futbol base Jere, que ha de ser operat per extirpar-li un tumor benigne del cap.

La Jonquera va deixar enrere els aldarulls de diumenge passat amb un empat contra el Can Vidalet que permet ampliar l’avantatge respecte a la zona de descens directe fins als sis punts després d’encadenar tres jornades sense perdre.

Ahir els de Jordi Boix van haver de remar contra corrent, i és que van arribar al descans amb el marcador en contra després que Capi aprofités en el 42’ un contraatac per obrir el marcador. Abans no havia passat pràcticament res, i és que cap dels dos equips va trobar la manera de superar la defensa rival.

En la segona part, però, la Jonquera va fer un pas endavant i va dominar més el partit, però el Can Vidalet va estar a punt de fer el segon en un contraatac de Caba que va salvar Manzano a la perfecció. L’ensurt no va trastocar els plans dels fronterers, que en el 64’ van empatar el matx amb un gol de Bruno Muller, que va poder aprofitar una errada de la defensa visitant. En els minuts finals els dos equips van disposar d’una bona ocasió per endur-se la victòria, però ni Masó, que intentava culminar una bona jugada de combinació, ni Vacas van estar encertats.