futbol

3a divisió

Festival del gol a Ascó

Desenllaç de bogeria. El conjunt verd desaprofita un 2-0 i un 4-2 a favor i veu com el Vilassar, molt batallador, acaba rascant un punt de la seva visita a la Ribera d’Ebre

ascó 4 vilassar 4

ASCÓ:Eudald, Pato, Socías, Héctor Rodríguez, Dani, Artur, Masqué (Enric Bernat, 75’), Peke, Héctor García (Bertomeu, 67’), Guiu i Cheikh (Sergi Moreno, 81’).VILASSAR DE MAR:Albert, Pep Mateu, Dani Prieto, Borges, Ivan, Nando, Soufiane (Diego, 55’), David (Fran, 77’), Javi Sánchez, Matamala i Ramon Rovira (Ali, 70’).GOLS:1-0 (1’) Cheikh. 2-0 (26’) Nando, en pròpia porta. 2-1 (41’) Ramon Rovira. 3-1 (43’) Cheikh. 3-2 (44’) Dani Prieto. 4-2 (53’) Cheikh. 4-3 (84’) Javi Sánchez. 4-4 (89’) Fran.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Als locals Socías, Masqué i Pato, i al visitant Diego.PÚBLIC:Uns 120 espectadors.

Els centenar d’aficionats que ahir van congregar-se al municipal d’Ascó van acabar el partit pensant que pagar l’abonament o l’entrada havia estat una bona inversió. I és que van veure vuit gols en un partit de bogeria, en què el conjunt de casa va tenir la victòria encarrilada en tres ocasions –un 2-0, un 3-1 i un 4-2–però no va saber segellar-la. Al davant, els de la Ribera d’Ebre es van trobar amb un Vilassar molt batallador, que no va rendir-se fins que va aconseguir alguna recompensa.

El partit no hagués pogut començar millor per al conjunt que entrena Santi Castillejo, que en el minut 1 ja s’havia avançat gràcies a l’efectivitat d’un Cheikh que ahir va atipar-se a fer gols. L’avantatge dels verds s’ampliaria 25 minuts després, quan Nando va rebutjar dins de la seva pròpia porteria un xut de Guiu. El 2-0 semblava encaminar un triomf dels de la Ribera d’Ebre, però llavors va arribar la bogeria. Del minut 41 al 44, van caure quatre gols. Ramon Rovira va escurçar la diferència en el 41, Cheikh va tornar a sucar dos minuts després i, quan semblava que s’arribaria al descans amb el 3-1 en el marcador, va aparèixer Dani Prieto i va fer un gol que donava molta vida al conjunt maresmenc.

Un altre final boig

En l’inici de la segona part, el Vilassar va disposar d’un penal per empatar el partit (51’), però Eudald va salvar l’Ascó amb una bona estirada. Un parell de minuts després, va aparèixer de nou Cheikh i va marcar el 4-2 que semblava tancar el partit, després d’una bona jugada. Res més lluny de la realitat: el matx estava molt viu i així quedaria palès els darrers deu minuts, en què els de Manel Moya van acabar empatant. En el 84, una jugada enrevessada va acabar amb una diana de Javi Sánchez –els jugadors de l’Ascó van recamar que la pilota no havia traspassat del tot la línia de gol– i, en el 89, Fran va establir el 4-4 definitiu amb un potent xut des del carril esquerre que va sorprendre el porter local.

Amb el 4-2 teníem el partit controlat, però després del gol fantasma no hem jugat bé
Santi Castillejo
entrenador de l’ascó
Hem comès moltes errades. Que a fora de casa facis quatre gols i no guanyis ho diu tot