La Pobla aprofita els espais per liquidar el Terrassa

En 9 minuts. Els tres gols del filial del Nàstic van arribar del minut 77 al 86

pobla de maf. 3 terrassa 0

LA POBLA DE MAFUMET:Perales; Pol Valentín, Iván de Nova, Salva, Figueras, Adri Gimeno, Riad (Gabri Vidal, 81’), Vilanova, Moha, Rayco (Joel Marin, 88’) i Pol Ballesteros (Brugui, 71’).TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, David López, Amantini, Guzmán, Álex Fernández (Daisuke, 71’), Raúl Torres, Yaya, Jonathan Ferreira (Civil, 77’), Carreon i Carlos Martínez (Piera, 71’).GOLS:1-0 (77’) Brugui, de penal. 2-0 (80’) Brugui. 3-0 (86’) Rayco.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals De Nova i Riad; als visitants Amantini, Guzmán i Piera.COMENTARI:La Pobla de Mafumet torna a enganxar-se en la lluita per la promoció d’ascens després d’aconseguir una victòria que va haver de madurar. El filial del Nàstic va aprofitar els espais que va deixar el conjunt vallesà a última hora per sentenciar el partit en només 9 minuts quan ja s’albirava el final. En el primer temps cap dels dos equips va tenir especial intenció d’atacar la porteria rival i van deixar que tota l’acció es desenvolupés en el segon temps. L’aparició de Perales va ser providencial en un xut de Raúl Torres però just quan el Terrassa va voler fer una pas endavant es va topar amb un penal en contra, comès per Amantini, que va girar tot el partit. Tres minuts després va arribar la sentència per part de Brugui aprofitant un refús al pal del seu propi xut. I, tot i els esforços del porter Ortega, el tercer va caure 4 minuts abans del final.