L’Europa i el Santfeliuenc topen amb els pals

Empat. Raíllo va avançar els graciencs (11’) i Cuadras va fer l’empat dels visitants (28’)

Europa 1 santfeliuenc 1

EUROPA:Arnau, Canelada, Cano (Josa, 70’), Alberto, Aimar, Uri, Pluvins, Tena, De la Torre (Alejo, 92’), Damià (Gálvez, 82’) i Raíllo.SANTFELIUENC:Pacheco (Toni, 65’), Nacho (Ion, 30’), Alberto, Rafa, Cuadras, Joserra (Romo, 56’), Olmo, Juanjo, Zárate, Josele i Adri.GOLS:1-0 (11’) Raíllo. 1-1 (28’) Cuadras.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:Als visitants Joserra, Olmo i Romo.T.V.:Al local Aimar per doble targeta groga (88’) i als visitants Charly Ruiz i Andrés González per protestar des de la banqueta.COMENTARI:L’Europa i el Santfeliuenc van empatar a un gol en un duel en què se’n podia haver marcat més. Els visitants van fer mèrits per avançar-se en els primers minuts, però l’efectivitat es va posar de part de l’Europa. Canelada va fer una centrada amb efecte i Raíllo, amb un salt acrobàtic, va posar la bota per obrir la llauna. Poc després, el local De la Torre va enviar una rematada al pal. Al minut 28, després d’unes quantes ocasions visitants, Cuadras va fer l’empat de falta directa. En el minut 31 els visitants van demanar amb vehemència penal d’Arnau sobre Josele. En la represa, l’Europa va buscar el control de la pilota que no havia tingut fins llavors, però en les ocasions més clares van tornar a topar amb el pal. El Santfe, més centrat en el contraatac i el joc directe, també va inquietar Arnau en diverses ocasions, amb una rematada de Romo a la creueta.