Reus

El Reus empata sense gols a casa contra el líder (0-0)

2a divisió A. L’Osca ha tingut més domini en el primer temps i els locals, en el segon

El Reus i l’Osca han empatat sense gols un partit amb una part per a cadascun i amb les ocasions concentrades en la primera meitat. El Reus es queda a sis punts de les places de descens a segona B.

La primera part ha sigut oberta, amb més possessió de l’Osca però amb un Reus concentrat i vertical. Edgar Badia ha salvat dues vegades les rematades de molt a prop de futbolistes de l’Osca després de bones passades interiors, la primera de Moi Gómez i la segona de Lluís Sastre. El Reus, per la seva banda, ha portat perill abans del descans amb una rematada de Fran Carbia, desviada per molt poc, després d’una centrada de Miramón i amb un xut de Querol, que ha fallat malgrat trobar-se en molt bona posició.

La segona meitat ha tingut més domini del Reus i menys ocasions de perill, sobretot perquè a l’equip roig-i-negre li ha faltat profunditat per posar en problemes la porteria dels locals, que en el tram final del partit ha semblat que donaven per bo el punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)