2a divisió FEF

Volen tocar la permanència

2a divisió B. El Peralada vol encadenar la quarta victòria, la cinquena com a local, en la visita d’un rival directe, l’Atlètic Balears (a les 12 h)

Amb la relativa tranquil·litat que dona saber que passi el que passi el Peralada acabarà la jornada fora de la zona de descens, els de Chicho reben avui la visita de l’Atlètic Balears (12 h). Les tres victòries que encadenen els xampanyers –quatre de seguides com a locals– han permès que l’equip respiri millor que mai aquesta setmana –el tècnic ho ha aprofitat per donar més descans de l’habitual a l’equip després de la forta càrrega de les últimes setmanes– i que pugui afrontar el partit amb la il·lusió de començar a posar al sac la permanència en espera de posar-hi el llaç definitiu. Tot i això, a Peralada ningú es vol relaxar, i és que com més aviat s’arribi a l’objectiu millor. “L’equip està molt conscienciat a no mirar el que ha fet fins ara, i és que sabem que hem de mirar el que ens ve. Tenim l’alegria de les últimes victòries, però ara encara no hem aconseguit res i ara ens visita un rival molt perillós”, assegura el tècnic, Chicho Pèlach, mentalitzat a aconseguir les tres victòries que els falten: “Diumenge podem aconseguir que ens quedin només dues victòries i tenir l’objectiu a tocar, per això és un partit importantíssim contra un rival directe.”

Un duel directe sorpresa

Igual que la setmana passada al camp de la Peña Deportiva, el Peralada tindrà avui l’oportunitat de deixar molt tocat un rival directe en la lluita per la permanència, i és que l’Atlètic Balears, a diferència del que era d’esperar, es troba en la divuitena posició després d’haver sumat només sis dels últims 24 punts –va guanyar el Deportivo Aragó la setmana passada (2-0)–. “És un equip amb un dels pressupostos més alts i cridat a estar en la lluita per l’ascens, però les circumstàncies l’han dut a lluitar per la salvació. Tenen jugadors de categoria superior que el converteixen en un rival molt perillós, però intentarem seguir en la mateixa línia dels últims partits a casa perquè no se sentin còmodes i es noti la mala situació que viuen”, analitza Chicho, que espera un partit similar als que es van jugar al municipal contra l’Elx o l’Hèrcules. “Hem de saber que és un gran equip, però que amb les nostres armes el podem superar”, afirma.

Amb el dubte de si continuarà amb tres centrals o tornarà a la defensa de quatre, Chicho només tindrà la baixa de Montes.

Intentarem seguir en la mateixa línia a casa perquè no se sentin còmodes i es noti la mala situació que viuen
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Podem aconseguir que només ens quedin dos triomfs per tocar l’objectiu, per això és un partit important contra un rival directe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)