Girona

Zinedine Zidane

Entrenador del Real Madrid

“En aquesta lliga no hi ha equips petits”

Enmig de l’enrenou mediàtic que sempre envolta els grans clubs com el Barça o el Madrid, i després de respondre diverses qüestions sobre la possible arribada de Neymar a la casa blanca, l’estat anímic de Bale o l’emparellament de Champions contra el Juventus, l’entrenador Zinédine Zidane també va valorar l’enfrontament més immediat del seu equip contra el Girona: “En aquesta lliga no hi ha equips petits. El Girona està fent una molt bona temporada i ja vam veure en la primera volta del que són capaços”, va remarcar el tècnic francès, que fa evident que en el vestidor madridista encara tenen ben viu el record de la desfeta a Montilivi.

Zidane va reconèixer que han estudiat el rival com fan sempre però que estan més centrats a perfeccionar el seu joc més enllà de qui tinguin al davant: “El més important és saber què volem proposar al terreny de joc. Aquesta setmana hem treballat molt bé i estem a punt per aconseguir un bon resultat.” En aquest sentit, el màxim responsable de la plantilla del Madrid va deixar clar que la setmana neta de compromisos els ha anat d’allò més bé: “Ens ha servit per descansar, recuperar forces i efectius i poder preparar encara millor el proper partit.”

No es deixen anar

Pel que fa als quinze punts que separen els madridistes del primer classificat, el Barça, i del difícil repte de motivar-se en una lliga que sembla sentenciada, Zidane també va ser clar: “Quan mires la classificació pot semblar complicat afrontar aquesta competició però hem de pensar que tots els partits ens serveixen per preparar-nos. Ara som tercers [encara havia de jugar el València], i hem d’aconseguir com a mínim ser segons. És un objectiu important i amb aquesta actitud sortirem a jugar contra el Girona.” Zidane també va lamentar que dinou dels seus futbolistes marxin ara a jugar amb les seves seleccions.

ESTAN AVISATS

“El Girona ja ens va demostrar en el partit de la primera volta del que és capaç”

EN CREIXEMENT

“Saber què volem proposar com a equip al terreny de joc és el més important”

SETMANA NETA

“Ens ha anat bé per descansar i preparar encara millor el següent enfrontament”

UN AL·LICIENT

“Tots els partits ens serveixen per preparar-nos. Hem de ser com a mínim segons”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)