3a divisió FEF

El Prat es deixa dos punts més a les Grasses

3a divisió. Els potablava sumen quatre jornades sense guanyar

SANTFELIUENC 2 EL PRAT 2

SANTFELIUENC:Toni, Nacho Ruiz, Alberto, Murillo, Cuadras, Olmo (Jaime Fuentes, 65’), Ion, Prior, Zárate (Josele, 73’), Romo i Adri Recort (Iván, 85’).EL PRAT:Sergio, Joel, Lario, Ricarte, Fede Bessone, Putxi, Padilla, Ñito (Toni Larrosa, 68’), Carlos Cano (Ignacio, 76’), Javi Lara (Pau Senent, 86’) i Poves.GOLS:1-0 (9)’ Prior. 1-1 (33’) Poves. 1-2 (70’) Carlos Cano. 2-2 (78’) Recort.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Cuadras i Adri Recort; i als visitants Aitor Lario, Carlos Cano, Toni Larrosa i Putxi.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Emoció, intensitat i moments de bon futbol resumeixen un derbi que deixa més content els locals, que van entrar al duel de la millor manera: Zárate va avisar en el 2’, i cinc minuts després, Prior va fer l’1-0 de falta. El gol va obligar a reaccionar el Prat, que va posar setge a la porteria de Toni fins que va trobar el premi per mitjà de Poves (33’). Més necessitats dels tres punts, en la represa, els visitants van seguir buscant un nou gol i en el 70’, un servei de banda de Bessone va acabar en l’1-2 de Cano. El partit semblava sentenciat, però poc després Josele va assistir Recort, que va fer l’empat (78’) i encara va tenir una bona ocasió per al 3-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)