futbol

3a divisió

L’Espanyol B té a tocar el campionat

Sense dificultats. La golejada contra el Gavà i la derrota de l’Hospitalet dona al filial blanc-i-blau l’opció de proclamar-se campió diumenge vinent

espanyol b 4 gavà 0

ESPANYOL B:Edu Frias, Pipa (Víctor Gómez, 56’), Royo, Genís, Lluís, Manchón, Doncel (Jordan, 62’), Álex López (Pelegrín, 69’), Cristo, Max i Pedrosa.GAVÀ:Busquets, Víctor Márquez (Cunha, 76’), Carlos García, Joshua, Mario, Marc Rodergas (Eric Pujol, 66’), Marcos López, Ao, Sani (Adrián García, 83’), Carricondo i David García.GOLS:1-0 (49’) Pedrosa. 2-0 (51’) Álex López, de penal. 3-0 (79’) Max. 4-0 (87’) Max.ÀRBITRE:García Rosel.T.G.:al local Pipa; i als visitants Carlos García i Víctor Márquez.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol B va haver d’esperar al segon temps però en cinc minuts es va desfer del Gavà i ja acarona el títol de lliga després de la derrota del seu perseguidor, l’Hospitalet.

Tot i haver golejat, els homes de David Gallego van tenir un inici de partit complicat, amb la possessió de la pilota però sense profunditat. Gairebé no van arribar amb cert perill a la porteria de Busquets. Fins i tot, el Gavà va poder marxar al descans guanyant si no hagués estat perquè Carricondo va estavellar al travesser un lliure directe. Les úniques ocasions de perill dels locals van arribar arran d’un xut d’Álex López que va marxar fora, i un un contra un de Cristo que no va acabar entre els tres pals.

Ja en la represa el filial blanc-i-blau va posar una marxa més i va mostrar una altra versió ofensiva. Amb més insistència a l’àrea rival va arribar l’1-0: assistència de Max a Pedrosa després d’una combinació, perquè aquest últim inaugurés el marcador. I, tres minuts després, de nou Max va ser objecte d’un clar penal que l’Àlex López va transformar amb la seguretat habitual.

Amb el partit controlat l’Espanyol B va agradar-se i va tenir nombroses ocasions de marcar el tercer, com un xut desviat de Manel Royo tot i tenir sol al seu costat Jordan. Però qui no va voler faltar a la seva cita golejadora va ser Max, que va tancar una gran actuació personal amb dues dianes. La primera amb una rematada de cap del davanter, i el definitiu 4-0 després de culminar una excel·lent jugada personal amb un xut col·locat al pal. El marcador ja no es va moure més i el filial blanc-i-blau ja mira el seu proper compromís contra l’Europa al Nou Sardenya, en què empatant o inclús perdent si l’Hospitalet no guanya el seu partit, serà campió.