3a divisió FEF

El Santboià en fa prou amb un gol de Revi per imposar-se

Resultat just. Els vermells van obtenir un triomf de prestigi contra un Hospi desencertat

santboià 1 l’hospitalet 0

SANTBOIÀ:Iván Fuentes, Rubi, Cárdenas, Mario (Gabi, 77’), Castell, Carlos González, Bellido, Pedro Bravo (Alex Ruiz, 89’), Revi (José González, 83’), Iván Romano i Oriol Molins.L’HOSPITALET:Sergi Puig, Gustavo, Rodri, Losada, Ñoño, David, Cristian Gómez (Óscar Imaz, 64’), Óscar (Draman, 72’), Christian Alfonso (Velillas, 64’), Ripoll i Agi.GOLS:1-0 (59’) Revi.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:als locals Ivan Fuentes, Rubi, Cárdenas, Mario i Gabi; i als visitants Christian Alfonso, Ripoll i Losada.PÚBLIC:uns 500 espectadors.COMENTARI:El Santboià va guanyar amb justícia un partit que s’entreveia complicat contra l’Hospitalet. El conjunt visitant va dominar en la primera part, però li va faltar el punt d’eficiència necessari per transformar les ocasions en gol. La primera arribada, això sí, la va tenir Revi, en un un contra un que Sergi Puig va refusar amb el peu. Després, Óscar Garcia i Chrisitan Alfonso van tenir el gol a tocar, però no van definir. En el segon temps el Santboià va millorar i va avançar-se en el 59’, amb una bona rematada de cap de Revi, després d’una centrada de Bellido. Just després, Xavi Molins també va estar a punt de fer el segon, per la seva rematada va marxar desviada per molt poc. Al Santboià, en tot cas, no li va fer falta un segon gol per imposar-se.
j. santiño
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció